Pancarta 12
Pancarta 01
Pancarta 07
Pancarta 08
Pancarta 09
Pancarta 06
Pancarta 02
Pancarta 11
Pancarta 03
Pancarta 05
Pancarta 04
Pancarta 10
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTÍCIES
De Vietnam a Caldes d´Estrac
La Fabriqueta acull “Racons del món” una exposició d´aquarel•les de Lluís Grau Barba

Racons del món

Paisatges d’arreu del món, des del Vietnam més exòtic fins a la posta de sol a un racó de Grècia, o fins i tot algunes vistes de Caldes d’Estrac, són els principals protagonistes de la mostra “Racons del món” que ja es pot veure a la Fabriqueta.

Racons del mónL’exposició es va inaugurar el dissabte 22 de juliol a les 19h a la Fabriqueta. Rosa Pou, alcaldessa de Caldes va ser l’encarregada de donar la benvinguda a tots els assistents, agraint a l’autor, Lluís Grau, la voluntat de compartir la seva obra. Pou també va fer èmfasi en el fet de Racons del mónque Caldes d’Estrac pugui tenir un espai com La Fabriqueta, que permet gaudir de l’obra d’autors locals. A continuació, Grau va prendre la paraula, agraint la col•laboració de l’Ajuntament i la presència de tots els assistents.

Racons del mónGrau es mou entre Caldes d’Estrac i Sant Vicenç de Montalt i es defineix a sí mateix com a autodidacta i aficionat a la pintura. El seu ofici era el de decorador, i ha estat després de jubilar-se que ha iniciat el seu recorregut en l’aquarel•la. “Racons del món” recull 25 aquarel•les realitzades entre el 2016 i el 2017 i es pot visitar fins al 3 d’agost (De dilluns a divendres de 9 a 13h, dissabtes i diumenges de 9 a 14h, i dijous, divendres i dissabtes de 18h a 20h).

Informació publicada el 25 de juliol de 2017Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05