Ajuntament de
Caldes d'Estrac
Aquest 22 de juliol, la pèrgola de Can Muntanyà s´ha convertit en l'escenari de The Harahendels i Mozzaic, destacats grups dins del panorama jazzístic

170723_nitdejazz_harahendels.jpg

Aquest 22 de juliol, la pèrgola de Can Muntanyà s’ha convertit en l’escenari de The Harahendels i Mozzaic, destacats grups dins del panorama jazzístic.

170722_nitdejazz_Harahendels_cantant.jpg

A les 20.30, es van començar a omplir les cadires i taules que envoltaven l’escenari, fins que Pep Blay, crític musical, i micròfon en mà, va iniciar la vetllada presentant el primer dels grups: The Harahendels.

170722_nitdejazz_mozzaic_bateria.jpg

Marina Hoyos, Dani Heredia, Georgina Rufo, Alex García, Alex Solana i Xebi Bargués, components de The Harahandels, van trencar el gel amb cançons d’intèrprets tan coneguts com Amy Winehouse o Aretha Franklin.

170723_nitdejazz_mozzaic.jpg

A continuació, anunciats com un grup amb músics de rellevància internacional, el quartet Mozzaic, format per Lluís Casals, Joan Moragas, Pep Rius i Joan Carles Aguerri, va fer-se seu l’escenari i el públic.

Giuseppe d'Amico, de l’ L’Associació  Cultural Camí Ral 39 i principal coordinador “ha estat una vetllada fantàstica, amb un públic molt involucrat i una mostra de la bona col•laboració entre les diferents entitats culturals del poble”.

Per la seva banda, David Salvà, regidor de Cultura, ha afirmat que, des de l’Ajuntament, es valora molt positivament l’acte i es continuarà donant suport a aquest tipus d’ iniciatives, que enriqueixen l’entramat cultural del poble i creen noves sinergies entre tots els participants.


170722_nitdejazz_mozzaic_guit

Informació publicada el 27 de juliol de 2017