Ajuntament de
Caldes d'Estrac
La veïna de Caldes va rebre dilluns la Medalla Centenària que atorga la Generalitat de Catalunya

Consolación Sánchez - 100 anys

 L'alcaldessa de Caldes, Rosa Pou,i la regidora d’Acció Social, Laura Aloy, s’han apropat a la residència Bellavista de Caldes d’Estrac per felicitar personalment la Consolación Sánchez, veïna de Caldes, que acaba de fer 100 anys.

Consolación Sánchez - 100 anys

Durant l’homenatge, la veterana veïna de Caldes, acompanyada de la seva filla, Lluïsa Alemany, ha rebut la medalla centenària que atorga la Generalitat de Catalunya, i una felicitació per escrit de la consellera de Treball, Afers Socials i Famílies, Dolors Bassa i Coll.

170724_medallacentenaria_cConsolación Sánchez va néixer el 17 d’abril del 1917 a Martín de Yeltes, Salamanca, i es va traslladar a Barcelona el 1939, tot just finalitzada la Guerra Civil. El 1943, es va casar amb Lluís Alemany, i ja fa 30 anys que viu a Caldes d’Estrac. En paraules de la seva filla: “la mare, que ja és besàvia, s’ha passat la vida lluitant i  sempre ha demostrat i, així continua sent, una profunda estima per la família”.

La trobada, plena d’emocions, va culminar amb el lliurament d’un ram de flors a l’homenatjada i un brindis a la seva salut. 

Informació publicada el 27 de juliol de 2017