Pancarta 05
Pancarta 09
Pancarta 08
Pancarta 11
Pancarta 03
Pancarta 01
Pancarta 10
Pancarta 02
Pancarta 07
Pancarta 06
Pancarta 04
Pancarta 12
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTÍCIES
Josep Maria Casal, nou regidor del grup polític de PDeCAT
Va prendre possessiķ del cārrec durant el ple del 24 de juliol

Josep Maria Casal-Presa de possessiķ

Josep Maria Casal va prendre possessiķ del cārrec durant el darrer ple ordinari de l’Ajuntament, celebrat el 24 de juliol.

Josep Maria Casal - regidor PDeCATDurant la presa de possessiķ, el nou regidor de PDeCAT va expressar el seu compromís amb el procés d’independčncia de Catalunya: “Vull afegir que per expressiķ democrātica de la voluntat ciutadana, resto a disposiciķ del Parlament, del president i del govern de la Generalitat de Catalunya per exercir l’autodeterminaciķ del nostre poble i proclamar, juntament amb totes les nostres institucions, l’Estat Catalā, lliure i sobirā”.

L’alcaldessa de Caldes, Rosa Pou, va donar la benvinguda a Casal, desitjant-li sort en la seva nova etapa com a regidor de l’Ajuntament de Caldes. Els aplaudiments de tots els membres del consistori i dels assistents al ple van tancar l’acte.

Josep Maria Casal, de 71 anys, viu a Caldes d’Estrac i s’ha jubilat després d’estar al cārrec de BCN Consoulting Network, empresa d’assessorament i consultoria, durant 14 anys. “Vaig entrar al partit de PDeCAT a finals del 2014, amb l’objectiu de treballar per Caldes”. Casal ha destacat també que durant el període que estigui com a regidor vol promoure, d’una banda,  la bona entesa entre tots els membres del consistori. D’altra banda, ha subratllat el seu compromís de treballar perquč Catalunya assoleixi la sobirania.

Informaciķ publicada el 28 de juliol de 2017Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaįa de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05