Ajuntament de
Caldes d'Estrac
Va prendre possessió del càrrec durant el ple del 24 de juliol

Josep Maria Casal-Presa de possessió

Josep Maria Casal va prendre possessió del càrrec durant el darrer ple ordinari de l’Ajuntament, celebrat el 24 de juliol.

Josep Maria Casal - regidor PDeCATDurant la presa de possessió, el nou regidor de PDeCAT va expressar el seu compromís amb el procés d’independència de Catalunya: “Vull afegir que per expressió democràtica de la voluntat ciutadana, resto a disposició del Parlament, del president i del govern de la Generalitat de Catalunya per exercir l’autodeterminació del nostre poble i proclamar, juntament amb totes les nostres institucions, l’Estat Català, lliure i sobirà”.

L’alcaldessa de Caldes, Rosa Pou, va donar la benvinguda a Casal, desitjant-li sort en la seva nova etapa com a regidor de l’Ajuntament de Caldes. Els aplaudiments de tots els membres del consistori i dels assistents al ple van tancar l’acte.

Josep Maria Casal, de 71 anys, viu a Caldes d’Estrac i s’ha jubilat després d’estar al càrrec de BCN Consoulting Network, empresa d’assessorament i consultoria, durant 14 anys. “Vaig entrar al partit de PDeCAT a finals del 2014, amb l’objectiu de treballar per Caldes”. Casal ha destacat també que durant el període que estigui com a regidor vol promoure, d’una banda,  la bona entesa entre tots els membres del consistori. D’altra banda, ha subratllat el seu compromís de treballar perquè Catalunya assoleixi la sobirania.

Informació publicada el 28 de juliol de 2017