Ajuntament de
Caldes d'Estrac
L´acte tindrà lloc el proper divendres a les 7 de la tarda a la Biblioteca Can Milans

Presentació "Sombras"El proper divendres 4 d'agost a les 7 de la tarda, la Biblioteca Can Milans ens convida a la presentació del llibre “Sombras” de la caldenca Maribel Bueno Mullor.

En aquest llibre, l’escriptora ens presenta un recull de relats d’homes i dones de la postguerra. Un projecte que neix del seu gran interès per la història del nostre país i especialment per l'època de la postguerra, on també són presents les seves vivències personals. És tracta d'un homenatge a aquells temps i un llegat per a la memòria històrica.

Durant l’acte podrem escoltar la lectura d’alguns fragments de “Sombras”, a càrrec de Mercè Artigas i Jaume Viader.

Maribel Bueno Mullor va néixer a Barcelona i viu a Caldes d'Estrac des de l’any 1969. Les seves col•laboracions en publicacions locals han estat nombroses:  Trobada de Creadors Locals, El Mirador de Caldes, la Mostra Literària de Maresme, etc. També cal esmentar l’obtenció del Primer premi de la Mostra Literària del Maresme el 2012 amb el text "Passeig dels Anglesos", i la Menció Especial a la 16à edició del Premi Romà Planas i Miró que realitza l'Arxiu de la Memòria Popular de la Roca del Vallés, amb "Ayer- 2a part".

Informació publicada el 28 de juliol de 2017