Pancarta 07
Pancarta 02
Pancarta 01
Pancarta 08
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTíCIES
L´Associació Fletxa d´Or organitza amb èxit la seva primera activitat
El sopar a la fresca celebrat el 5 d´agost va aplegar 125 persones

Sopar a la fresca

L’esplanada de Can Muntanyà va ser el lloc escollit per l’Associació cultural Fletxa d’Or per celebrar la que ha estat la seva primera activitat com a entitat: un sopar a la fresca obert a tothom.

Preparació del sopar a la frescaL’activitat, que va comptar amb el suport de l’Ajuntament de Caldes d’Estrac, va reunir a 125 persones i va consistir en un pica-pica individual, un segon plat de botifarra amb patates, postres, aigua i vi. La vetllada es va amenitzar amb la música d’un DJ, i  a més a més, també es va fer el sorteig d’un pernil.

Segons Roser Ercilla, secretària de la nova entitat, la idea de la creació de Fletxa d’Or va sorgir durant el passat Nadal a partir d’un grup d’amics que tenien com a objectiu organitzar activitats de tipus cultural per la vila, com sopars populars, sortides o tallers de manualitats. Actualment són 16 persones les que formen la junta, sent Jaume Joan, el president, i Alícia Bosch, la tresorera.

Des de l’Ajuntament de Caldes d’Estrac es valora molt positivament la posada en marxa d’aquesta nova entitat que suposarà una nova empenta en l’agenda cultural del municipi, i una eina més d’integració entre tots els veïns i veïnes de Caldes.

Informació publicada el 22 d'agost de 2017Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05