Pancarta 01
Pancarta 07
Pancarta 02
Pancarta 08
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTíCIES
La pre-dormida engega els motors de la festa major 2017
Caldes d´Estrac inicia la Festa Major amb una nit de monòlegs vora el mar que tindrà lloc el divendres. Dissabte la festa continuarà amb el Torneig Infantil de Petanca i la Dormida

170925_FestaMajor_cartellpredormidaAquest any donem el tret de sortida de la festa major amb una novetat: la pre-dormida. Una nit d’humor, organitzada pels Diables d’Estrac, que tindrà lloc el divendres 25 d’agost a la platja dels Tres Micos, on podrem sentir els monòlegs de Jordi Carné i Toni Cruz.  La vetllada 170926_FestaMajor_cartelldormidacomençarà a les 20h i ja es pot reservar la cadira a la Quadra del Mar o a l’estanc de Caldes per un preu de 3 euros.  Aquells que ho desitgin també podran sopar mentre gaudeixen de l’espectacle ja que hi haurà servei de bar.

160827_petanca_grupDissabte 25 a les 17h, les pistes municipals de petanca s’ompliran amb motiu de la celebració del Torneig Infantil de Petanca organitzat pel Club de Petanca de Caldes d’Estrac. Tots els participants, infants d’entre 4 i 12 anys, seran obsequiats amb un premi.

A partir de les 18h, la festa més esperada de l’estiu: La Dormida. Organitzada pels Diables d’Estrac, la Dormida arriba com sempre carregada d’activitats, des de l’animació infantil, al sopar popular o els concerts de música de Jarps, Kalabranda, Brams i Sherpah. També hi haurà una carpa amb música electrònica per ballar com diuen els organitzadors “Fins que el cos aguanti”.

Des de l’Ajuntament de Caldes d’Estrac s’anima a tothom a participar de les activitats que donaran el tret de sortida a la Festa Major de la vila i que compten amb una forta implicació de les entitats del municipi.

Informació publicada el 22 d'agost de 2017Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05