Ajuntament de
Caldes d'Estrac

Torneig Petanca 2017 - participants

Torneig Petanca 2017 - 1rs de la classificació GeneralTorneig Petanca 2017 - finalsTorneig Petanca 2017 - festaEl diumenge 3 de setembre el Club de Petanca va organitzar el 37è Torneig de petanca Sènior que es va iniciar a les deu del matí a les pistes municipals de petanca. Durant el matí es va celebrar la fase de  classificació i per la tarda van tenir lloc les finals fins les set del vespre moment en que es van lliurar els premis. En total van participar 12 tripletes, 8 de les quals van obtenir premi: 4 a la classificació General i 4 de Consolació.

Els guanyadors de la General vans ser: 1rs, J.Cortes, Gibert, Antonia; 2ns, Emili, Quim, Aurora; 3rs, Àngel, Neus, Fabi; 4ts, Pazos, Enric, Juani. Per la de Consolació van ser, 1rs, Isidro, Feliciano, Lola; 2ns, Francesc, Fajardo, Fefi; 3rs, Bernabé, Ana H, Pepi T.; i 4ts, Paco S., Moisés i Alejandro.

L’alcaldessa de Caldes, Rosa Pou, el regidor d’Esports, David Salvà, i el regiodor d’Urbanisme, Miquel González van ser els encarregats de lliurar els premis juntament amb el president de l’entitat, Joan Mora.

Un cop finalitzat el torneig es va celebrar amb un pica-pica per a tots els assistents.

Informació publicada el 5 de setembre de 2017