Pancarta 07
Pancarta 03
Pancarta 02
Pancarta 04
Pancarta 06
Pancarta 05
Pancarta 10
Pancarta 01
Pancarta 08
Pancarta 09
Pancarta 12
Pancarta 11
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTÍCIES
Carla Escrich aspira al pódium en el Mundial de Patinatge Artístic
El 8 de setembre a les 10h la patinadora executarà el programa llarg que definirà la seva classificació en el Mundial que s´està celebrant a Nanjing (Xina)

Mundial de Patinatge Artístic 2017 - Carla Escrich

La caldenca Carla Escrich, del Club Patinatge Artístic Caldes d'Estrac, va arribar a Nanjing (Xina) el 30 d'agost per competir en el World Roller Games 2017 (Mundial de Patinatge Artístic) en la categoria Sènior. Es tracta del primer cop que la patinadora competeix en aquesta categoria.

Un cop vençut el jet lag i després d’adaptar-se a la diferència horària, Escrich va realitzar els entrenaments oficials que van tenir lloc el dilluns 4 setembre amb l’objectiu de preparar-se i adaptar-se a la pista de la competició.

Ahir, dimarts 5 de setembre, Escrich es va estrenar en el Mundial de Patinatge Artístic amb la execució del programa curt que la va classificar en la 6a plaça provisional entre els 38 participants internacionals que van actuar. 38 esportistes que competeixen per Xina, Itàlia, Argentina, Colòmbia, Mèxic, Alemanya, Portugal, Brasil, Nova Zelanda, Equador, Suïssa, França, Japó, USA, Xile... Segons el Club CPA de Caldes es tracta d’un “campionat exigent i dur per a tots els esportistes”.

Aquesta 6a posició permet a Escrich situar-se a l'elit del patinatge artístic mundial i competir dins de les 10 millors esportistes el proper divendres 8 setembre a les 10:00h (hora espanyola). Des cel CPA Caldes s’anima a tothom a seguir-la en directe a través d’aquest enllaç: http://rollergames.tv/ (Només cal cercar la categoria Artístic)

El suport del club, la feina realitzada pel preparador físic Àlex Capdevila i la gran tasca realitzada pel tècnic Albert Trilla han fet en aquests moments la patinadora tingui opcions al pòdium. Segons el CPA Caldes d’Estrac: “Un gran equip humà per un fita important, un Mundial”. És per això que tant des del club com des de l’Ajuntament de Caldes enviem tot el nostre suport amb l'execució del programa llarg.

Informació publicada el 6 de setembre de 2017Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05