Ajuntament de
Caldes d'Estrac
L´actuació de B-Vocal va omplir la Pèrgola del Parc Muntanyà amb més de 200 persones

B-Vocal - Festa Major 2017

B-Vocal - Festa Major 2017Caldes ja està de festa major! El cap de setmana del 2 i 3 de setembre s’han celebrat els actes previs que han gaudit d’una implicació de les entitats organitzadores aconseguint molta participació.

Llibràlegs III - Festa Major 2017Masterclass Zumba - Festa Major 2017Gimcana solidària - Festa Major 2017Sens dubte, un dels grans protagonistes del cap de setmana va ser l’espectacle de B-Vocal A Capella Show organitzat per l’Associació Amics del Teatre de Caldes d’Estrac diumenge al vespre a la Pèrgola de Can Muntanyà, dins del cicle de programació cultural Calderart. Amb més de 200 entrades venudes, l’espectacle va ser un èxit rotund, i els intèrprets van saber guanyar-se al públic des del primer moment amb la interpretació de temes tan coneguts i variats com Carolina de M-Clan, All of me de John Legend, o la mítica Sweet Child O’Mine de Guns N’ Roses. L’humor i la ironia també van ser presents fent de fil conductor i enllaçant cadascuna de les actuacions. Un llarg bis a petició del públic van concloure l’espectacle que va rebre forts aplaudiments amb tot el públic d’empeus.

Divendres al vespre, la biblioteca Can Milans va organitzar Llibràlegs III, una espectacle literari d’humor de la mà de les actrius Meritxell Yanes i Cristina Cervià. Unes 50 persones van poder gaudir de quatre històries sorprenents i plenes de subtilitat ambientades en una biblioteca amb una magnifica interpretació

Dissabte 2 de setembre, la Creu Roja de Caldes va organitzar una gimcana infantil solidària a la Platja del Varador on van participar uns quaranta infants que van col•laborar amb el Banc d’Aliments. Segons l’entitat es van poder recollir uns 20kg d’arròs i llegums.  Per la tarda, la Pèrgola del Parc Joan Maragall va acollir una masterclass de Zumba, organitzada per Sige Sport Caldetes oberta a tothom i convertint un escenari urbà en una perfecta sala de ball.

Durant el cap de setmana també va tenir lloc la final del 22è Torneig de futbol sala, divendres al Poliesportiu Municipal,  el 37è Torneig Sènior de petanca de Festa Major, celebrat el diumenge a les Pistes Municipals de Petanca, i el mític Svatour 2017 que per primer cop es va celebrar a Caldes d’Estrac i va reunir 400 participants.

Des de l’àrea de Cultura, es vol destacar la feina de totes les entitats que han col•laborat i treballat per aconseguir que els actes de la festa major hagin estat un èxit.

Notícies relacionades:

El Club de Petanca tanca amb èxit el 37è Torneig de Festa Major en la categoria Sènior [+]

La Quadra del Mar esdevé l´equip campió del Torneig de futbol sala de Festa Major [+]

Informació publicada el 6 de setembre de 2017