Ajuntament de
Caldes d'Estrac
El campionat de volei platja es va celebrar el cap de setmana del 2 i 3 de setembre emmarcat dins de la festa major
Svatour 2017- Caldes d'Estrac. Fotos: Svatour
 Svatour 2017- Caldes d'Estrac. Fotos: Svatour

Svatour 2017- Caldes d'EstracSvatour 2017- Caldes d'EstracAquest cap de setmana  s’ha disputat la vuitena i última proba de l'Svatour 2017 a la platja dels Tres Micos a Caldes d’Estrac .

Svatour 2017- Caldes d'EstracSvatour 2017- Caldes d'EstracEn la categoria Masculina, els guanyadors van ser la parella formada per l’uruguaià Jonatan Arriola i el cubà Mauri Laza; en la categoria femenina va guanyar la parella formada per Mila Freinik , de Mallorca, i Jemima Sena, de Barcelona.

Els partits de la categoria Mixta es van disputar el diumenge i va guanyar la parella mallorquina i gaditana Mila Freinik i Antonio Burgal.

Per últim en la categoria 4x4 Open, la categoria més popular, va guanyar l’equip de Poca Broma vinguts de Mataró .

La celebració de l’Svatour a Caldes d’Estrac ha estat una aposta innovadora de l’àrea d’Esports de l’Ajuntament. El regidor d’Esports, David Salvà, ha volgut destacar l’èxit de la iniciativa, la bona entesa entre l’ajuntament i els organitzadors i la importància d’impulsar el municipi de Caldes a nivell esportiu. Salvà també ha posat de relleu la repercussió que té aquest esdeveniment en la promoció i el comerç de Caldes “Un esdeveniment d’aquesta magnitud potencia el comerç i promociona el municipi. Tota la gent que ve a seguir la competició, es queda a Caldes per gaudir de la vila i de la nostra oferta turística”.  

Segons Jordi Muñiz, principal organitzador de l’esdeveniment, el campionat ha estat un èxit de participació amb mes de 400 inscrits en totes les categories provinents de tot el món com França, Itàlia, Eslovènia, i també de llocs més propers Andorra o Cadis, i com no, de totes les comarques de Catalunya . De tots els equips participants,es calcula que uns 8 equips han estat de Caldes, i tot i no haver fet podi, sí  van tenir una bona experiència en el campionat. Muñiz també ha destacat que la proba es va disputar amb un ambient espectacular a on les 24 pistes van lluir d’un gran nivell de joc esportiu i festiu.

La vuitena proba de l’Svatour era decisiva per a molts dels equips participants, fet que va atreure a moltíssima gent que va seguir els partits des de les grades fixades a la platja. Els organitzadors calculen que més de 600 persones van passar a veure el Campionat de volei platja que ja és referencia a Catalunya.

Informació publicada el 7 de setembre de 2017