Pancarta 10
Pancarta 02
Pancarta 07
Pancarta 05
Pancarta 03
Pancarta 11
Pancarta 12
Pancarta 09
Pancarta 06
Pancarta 08
Pancarta 04
Pancarta 01
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTÍCIES
Les Fires d´Estiu, un reclam per al turisme de Caldes
Durant els mesos d´estiu s´han celebrat  dues fires de productes artesanals amb l´objectiu de completar l´oferta turística del municipi

Fira estiu - Juliol 2017

El 29 de juliol i el 2 de setembre l’ārea de Promociķ Econōmica i Turisme ha organitzat dues fires de productes artesanals i de qualitat, des de roba o bijuteria fins a diferents especialitats gastronōmiques.

Fira estiu - Setembre 2017La primera de les fires s’ha situat al parc Joan Maragall per complementar les tradicionals atraccions lúdiques com inflables i llits elāstics, tot creant un espai atractiu pel turisme familiar.

Fira estiu - Setembre 2017La fira del 2 de setembre s’ha situat per segon cop a la Riera coincidint també amb la Nit de Tapes i Música al Mercat Municipal i consolidant aquest nou format. D’aquesta manera s’ha arrodonit una vetllada on el comerį ha estat el protagonista.

Tot i que en la darrera fira hi ha hagut menys parades de les esperades degut al canvi de dates ocasionat pels atemptats a Barcelona i Cambrils, des de l’Ārea de Promociķ i Turisme es valora positivament les dues iniciatives que han estat un reclam per a visitants, turistes i veīns i veīnes de Caldes. De cara al proper any es continuarā treballant per ampliar cada cop més l’oferta de les fires de manera que esdevinguin un atractiu més per a visitants i turistes.

Informaciķ publicada el 8 de setembre de 2017Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaįa de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05