Ajuntament de
Caldes d'Estrac
Durant els mesos d´estiu s´han celebrat  dues fires de productes artesanals amb l´objectiu de completar l´oferta turística del municipi

Fira estiu - Juliol 2017

El 29 de juliol i el 2 de setembre l’àrea de Promoció Econòmica i Turisme ha organitzat dues fires de productes artesanals i de qualitat, des de roba o bijuteria fins a diferents especialitats gastronòmiques.

Fira estiu - Setembre 2017La primera de les fires s’ha situat al parc Joan Maragall per complementar les tradicionals atraccions lúdiques com inflables i llits elàstics, tot creant un espai atractiu pel turisme familiar.

Fira estiu - Setembre 2017La fira del 2 de setembre s’ha situat per segon cop a la Riera coincidint també amb la Nit de Tapes i Música al Mercat Municipal i consolidant aquest nou format. D’aquesta manera s’ha arrodonit una vetllada on el comerç ha estat el protagonista.

Tot i que en la darrera fira hi ha hagut menys parades de les esperades degut al canvi de dates ocasionat pels atemptats a Barcelona i Cambrils, des de l’Àrea de Promoció i Turisme es valora positivament les dues iniciatives que han estat un reclam per a visitants, turistes i veïns i veïnes de Caldes. De cara al proper any es continuarà treballant per ampliar cada cop més l’oferta de les fires de manera que esdevinguin un atractiu més per a visitants i turistes.

Informació publicada el 8 de setembre de 2017