Pancarta 06
Pancarta 05
Pancarta 02
Pancarta 09
Pancarta 08
Pancarta 11
Pancarta 03
Pancarta 10
Pancarta 01
Pancarta 07
Pancarta 04
Pancarta 12
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTÍCIES
La quarta edició de Tapes i Música al Mercat Municipal omple la Riera amb delícies gastronòmiques
Nous establiments i restaurants de Caldes van participar oferint els seus productes

Nit de Tapes i Música al Mercat Municipal - setembre 2017

La quarta edició de la Nit de tapes i música al Mercat Municipal ha tornat a ser un èxit de participació entre els veïns i veïnes de Caldes i de municipis propers.

Nit de Tapes i Música al Mercat Municipal - setembre 2017Un cop més els grans protagonistes de la vetllada van ser la música i la gastronomia. A les 21h el Mercat Municipal va obrir les portes amb una variada oferta de tapes a partir d'1 euro, mentre que alguns establiments de la Riera també van participar de la vetllada oferint els seus Nit de Tapes i Música al Mercat Municipal - setembre 2017productes al carrer. El grup Cara Bruta – Rumba d’Arbúcies, format per Irma a la veu i Carles Llop a la guitarra, va amenitzar la vetllada amb versions de temes famosos des d'un entarimat situat al carreró.

Nit de Tapes i Música al Mercat Municipal - setembre 2017Per segona vegada completava la vetllada la fira d’estiu situada a la riera on es podien trobar productes artesanals, des de roba i complements fins a productes alimentaris. El canvi de dates degut als atemptats de Barcelona i Cambrils van fer que hi haguessin menys parades de les esperades però tot i així és un format que es va consolidant després de dues edicions i en el que es continuarà treballant des de l’Àrea de Turisme i Promoció.

En total han estat 13 els comerços, 4 més que a la darrera edició, que han col•laborat junts per portar endavant la iniciativa aconseguint el més important: donar a conèixer els seus productes: Can Piu Polleria, Carnisseria Anna Solà, Peixateria La Xarxa, Verdures Mercè, Can Zibra, La Cassoleta, La Quadra del Mar, Soletico , Món Sa, Can Serra, Caldescans, Tête à Tête i La Bodegueta.

La Nit de Tapes i Música al Mercat Municipal és una aposta de l'Àrea de Promoció Econòmica en col•laboració amb el Mercat Municipal i els restauradors de Caldes que ja ha arribat a la 4ta edició tornant a gaudir d’una gran popularitat, i assolint la fita d’impulsart el comerç i els productes dels restauradors de Caldes, i crear noves sinèrgies entre tots els participants.  

Informació publicada el 8 de setembre de 2017Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05