Ajuntament de
Caldes d'Estrac
Nous establiments i restaurants de Caldes van participar oferint els seus productes

Nit de Tapes i Música al Mercat Municipal - setembre 2017

La quarta edició de la Nit de tapes i música al Mercat Municipal ha tornat a ser un èxit de participació entre els veïns i veïnes de Caldes i de municipis propers.

Nit de Tapes i Música al Mercat Municipal - setembre 2017Un cop més els grans protagonistes de la vetllada van ser la música i la gastronomia. A les 21h el Mercat Municipal va obrir les portes amb una variada oferta de tapes a partir d'1 euro, mentre que alguns establiments de la Riera també van participar de la vetllada oferint els seus Nit de Tapes i Música al Mercat Municipal - setembre 2017productes al carrer. El grup Cara Bruta – Rumba d’Arbúcies, format per Irma a la veu i Carles Llop a la guitarra, va amenitzar la vetllada amb versions de temes famosos des d'un entarimat situat al carreró.

Nit de Tapes i Música al Mercat Municipal - setembre 2017Per segona vegada completava la vetllada la fira d’estiu situada a la riera on es podien trobar productes artesanals, des de roba i complements fins a productes alimentaris. El canvi de dates degut als atemptats de Barcelona i Cambrils van fer que hi haguessin menys parades de les esperades però tot i així és un format que es va consolidant després de dues edicions i en el que es continuarà treballant des de l’Àrea de Turisme i Promoció.

En total han estat 13 els comerços, 4 més que a la darrera edició, que han col•laborat junts per portar endavant la iniciativa aconseguint el més important: donar a conèixer els seus productes: Can Piu Polleria, Carnisseria Anna Solà, Peixateria La Xarxa, Verdures Mercè, Can Zibra, La Cassoleta, La Quadra del Mar, Soletico , Món Sa, Can Serra, Caldescans, Tête à Tête i La Bodegueta.

La Nit de Tapes i Música al Mercat Municipal és una aposta de l'Àrea de Promoció Econòmica en col•laboració amb el Mercat Municipal i els restauradors de Caldes que ja ha arribat a la 4ta edició tornant a gaudir d’una gran popularitat, i assolint la fita d’impulsart el comerç i els productes dels restauradors de Caldes, i crear noves sinèrgies entre tots els participants.  

Informació publicada el 8 de setembre de 2017