Ajuntament de
Caldes d'Estrac
Uns 300 alumnes de Caldes s´incorporen a les classes entre el 5 i el 14 de setembre

Inici de Curs - Escola Sagrada Família 2017

Inici de Curs - Escola Bressol 2017

Els més petits han estat els primers a incorporar-se. L’escola bressol de Caldes va obrir les portes el 5, 6 i 7 de setembre al matí per facilitar el primer període d’adaptació. Com l’any passat, l’Escola Bressol acull un total de 17 alumnes: set a la classe dels Crancs que correspon a les edats compreses entre els 0 i els 2 anys; i deu a la classe de les Estrelles de Mar que correspon a les edats compreses entre els 2 i 3 anys.

Inici de Curs - Escola Sagrada Família 2017

A l’Escola Sagrada Família, són 190 els nens que s’han matriculat per fer el curs escolar 2017-2018. D’aquests, 52 pertanyen al cicle infantil i 138 a primària.

Aquest dimarts al matí, nens i nenes han estat acollits pels professors al pati de l’escola, i la directora, Natàlia Millán els ha llençat un missatge del mateix Confuci: “No importa si s’avança poc, l’important és no aturar-se”.

L’acte on ha estat present l’alcaldessa de Caldes, Rosa Pou, s’ha hagut d’escurçar a causa de la pluja, i nois i noies desseguida han entrat a les aules, sorpresos pels canvis fets durant l’estiu a les instal•lacions.

Segons Millán: “Els curs comença amb molta il•lusió. Comencem el curs duent a terme noves propostes pedagògiques a cicle mitjà i superior i consolidant les iniciatives endegades a infantil i inicial amb l'objectiu de que l'alumne sigui el protagonista del seu aprenentatge tot potenciant l'esperit crític, creatiu i l'autonomia de l'alumnat entre d'altres aspectes”.  Millán ha expressat el seu agraïment a l’ajuntament de Caldes per l’esforç realitzat per millorar el centre.

150914_INS_Esteve_albertA l’INS de Sant Vicenç, les classes han començat avui, per als alumnes d’ESO, i els de Batxillerat començaran demà. Segons la directora, Mercé Balart, en total són aproximadament 490 els alumnes que s’han incorporat avui a les classes i la jornada ha transcorregut amb normalitat.

Informació publicada el 13 de setembre de 2017