Pancarta 07
Pancarta 10
Pancarta 06
Pancarta 03
Pancarta 04
Pancarta 12
Pancarta 02
Pancarta 01
Pancarta 05
Pancarta 11
Pancarta 08
Pancarta 09
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTÍCIES
Una Escola Sagrada Família renovada per a l´inci de curs 2017-2018
L´Escola Bressol també acull als infants amb noves millores

Escola Sagrada Família - 2017

El curs 2017-2018 ha començat ple d’expectatives per alumnes i professors. Durant els mesos d’estiu l’ajuntament ha dut dut a terme amb èxit la segona fase del projecte executiu general de l’Escola Sagrada Família.

Escola Sagrada Família - 2017Segons l’alcaldessa de Caldes, Rosa Pou, “la fita aconseguida suposa una passa endavant en el benestar d’alumnes i professors que ara comptem amb unes instal•lacions adequades per  aprofundir en el projecte educatiu que duu a terme l’escola Sagrada Família”.

Escola Sagrada Família - 2017El regidor d’urbanisme, Miquel González, també ha fet una valoració positiva del resultat de les obres:  “l’adequació de l’escola és una de les principals prioritats de tot l’equip de govern, i per això hem treballat fins aconseguir els mitjans necessaris per dur a terme aquesta segona fase de la rehabilitació, dialogant i fent les gestions necessàries amb la Diputació de Barcelona i amb la Generalitat. El resultat ha estat el d’aconseguir una escola acollidora i eficient per a les tasques educatives”.

Escola Sagrada Família - 2017També l’Escola Sagrada Família, a través de la directora, Natàlia Millán ha posat en valor l’esforç realitzat des de l’Ajuntament per avançar en el projecte de rehabilitació de l’Escola i ha agraït les millores realitzades en la infraestructura de l’edifici.

Les obres d’execució s’han atorgat a l’empresa Artífex i s’han dut a terme amb subvenció de la Diputació de Barcelona. En concret, s’ha fet una  rehabilitació integral de revestiments, sanitaris i instal.lacions dels serveis, com també el reforç de les plaques de revestiment de façanes, la substitució de fusteries practicables, feines de manteniment d’elements metàl.lics exteriors, i l’actuació de millora del comportament tèrmic de l’edifici.

Escola Sagrada Família - 2017D’altra banda, també s’ha realitzat la primera fase d'eliminació de material de fibrociment al sostre de la part sud de l'edifici, valorat en uns 60.000 euros. Aquesta darrera intervenció, amb una subvenció de la Generalitat.

La finalització d’aquesta segona fase en la rehabilitació de integral de l’Escola Sagrada Família, suposa canvi significatiu  en la millora i recuperació  del centre i una fita aconseguida gràcies a l’esforç i el treball de totes les àrees de l’Ajuntament que s’han implicat amb el projecte des del primer moment.Actuacions puntuals a l’Escola Bressol per iniciar el nou curs amb empenta

Escola Bressol - 2017L’Escola Bressol també s’ha posat a punt de cara a començar  el curs 2017-2018 amb el màxim confort i comoditat per als infants i professors.

Escola Bressol - 2017Entre les actuacions realitzades, destaca el manteniment de les portes, una nova capa de pintura a les instal•lacions , la posada a punt dels calefactors, la renovació dels sòcols i la col•locació d’un tendal per donar ombra als petits.

Les actuacions s’han dut a terme durant els mesos d’estiu amb la idea de deixar l’escola a punt per a un bon inici de curs.

Informació publicada el 13 de setembre de 2017Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05