Pancarta 01
Pancarta 07
Pancarta 02
Pancarta 08
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTíCIES
L´oficina de turisme ja forma part del centre de Caldes
Grŕcies a l´acord entre l´Ajuntament i la Fundació Palau, l´oficina de turisme ja té la seva seu a les instal•lacions de la fundació

Oficina Turisme - 2017

Amb l’objectiu d’unificar recursos i ser un focus d’atenció cultural i turística augmentant l’eficiència i oferint una millor experiència al visitant, recentment l’oficina de turisme s’ha traslladat a la Fundació Palau (C. Riera, 54)

Oficina Turisme - 2017Com ja és habitual, l’oficina de turisme estarà oberta des de l'1 d'abril al 30 de setembre, de dimecres a diumenges de 9 a 14 h. La novetat és que, gràcies a l’acord amb la Fundació Palau, s’amplien els horaris i es continua oferint alguns dels serveis d’informació turística per les tardes.

Oficina Turisme - 2017Recordem que també es pot contactar a l’oficina de turisme a través del telèfon 937 910 588 i de l’adreça electrònica: turisme@caldetes.cat

El trasllat de l’oficina és fruit de la col•laboració entre l’Ajuntament i la Fundació Palau i suposarà una millora important en  quant a la situació estratègica de l’oficina, que queda més cèntrica i més accessible a turistes.

D’altra banda, la Fundació Palau té l’oportunitat de difondre la seva activitat entre els visitants que arribin cercant informació turística i cultural del municipi, posant al seu abast la riquesa de la seva col•lecció i l’obra del seu fundador, Josep Palau i Fabre.

Informació publicada el 21 de setembre de 2017Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05