Ajuntament de
Caldes d'Estrac
L´alcaldessa de Caldes, Rosa Pou, i la regidora d´Acció Social, Laura Aloy van lliurar-li la medalla personalment en un acte informal a la seva residència particular

Medalla Centenària - Encarnación MontsenyAquest 2017, l’Encarnación Montseny Tous, veïna de Caldes, ha fet els 102 anys i amb aquest motiu la Generalitat de Catalunya li ha atorgat la medalla centenària i una carta de felicitació de la consellera de Treball, Afers Socials i Famílies, Dolors Bassa i Coll.

Medalla Centenària - Encarnación MontsenyL’alcaldessa de Caldes, Rosa Pou, i la regidora d’Acció Social, Laura Aloy, han estat les encarregades de lliurar-li personalment els obsequis juntament amb un ram de flors.

Encarnación Montseny va néixer a Solivella, província de Tarragona, el 5 de juny de 1915, i va treballar en les terres tarragonines fins als 65 anys,  moment en que es va casar amb Ramon Llaurador i tots junts van anar a viure a Reus. A la mort de Ramon Llaurador, Montseny es va traslladar a Barcelona per viure amb el seu nebot, Lluís Ferrer, i ja fa dos anys que els dos han vingut a Caldes d’Estrac perquè l’Encarnación pugui gaudir “d’una vida sana i tranquil•la”, en paraules de Lluís Ferrer.

Informació publicada el 28 de setembre de 2017