Ajuntament de
Caldes d'Estrac
Aquest dilluns a les 12h s´ha fet una concentració a la Plaça de la Vila per rebutjar l´actuació policial de l´Estat Espanyol

Manifestació 2 octubreAvui a les 12h del migdia l’Ajuntament de Caldes d’Estrac s’ha sumat a la convocatòria realitzada des de nombroses entitats com l’AMI, l’ACM, Òmnium Cultural, CCOO i UGT,  entre d’altres, de condemna a l’actuació policial de l’estat Espanyol durant la jornada del referèndum.

Manifestació 2 octubreL’alcaldessa de Caldes, Rosa Pou, ha llegit el manifest de l’ACM i l’AMI, on es condemna de forma enèrgica la violència generada per l’Estat Espanyol que ha causat més de 800 ferits.

D’altra banda, també s’ha reconegut i agraït el comportament pacífic de les més de 2 milions de persones que es van voler-se expressar a les urnes.

L’acte, al que s’han unit els veïns i veïnes de Caldes i  diferents entitats del municipi, ha comptat amb el suport dels tres grups municipals que formen el consistori: ERC, PSC i PDeCAT, tot i que l’enviament precipitat de la convocatòria no ha donat temps a que tots els regidors poguessin ser-hi presents.LLegir el manifest:

Manifest 2 octubre

Manifest 2 octubre

Fitxer: manifest_2_octubre.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 2
Mida: 90,92 kB

Informació publicada el 2 d'octubre de 2017