Pancarta 04
Pancarta 11
Pancarta 02
Pancarta 06
Pancarta 08
Pancarta 01
Pancarta 09
Pancarta 05
Pancarta 07
Pancarta 10
Pancarta 03
Pancarta 12
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTÍCIES
En defensa dels drets i llibertats
Avui a les 18h, la plaįa de la Vila ha acollit una concentraciķ de condemna a la violčncia exercida per part de les forces de seguretat de l´Estat Espanyol que ha aplegat unes 200 persones

Concentraciķ 3 d'octubre 2017

Pocs minuts abans de les set de la tarda, la Plaįa de la Vila s´ha omplert de gent que ha respost a la convocatōria de concentraciķ realitzada des de la Taula per la Democrācia per mostrar el rebuig i condemnar la violčncia exercida per part de la policia espanyola en intentar impedir el referčndum de l’1 d’octubre. Entre els presents, representants del consistori municipal, tot i que no tots els regidors van poder ser-hi presents degut a que alguns d’ells havien assistit a concentracions com la de Matarķ o Barcelona.

Concentraciķ 3 d'octubre 2017

La secretāria de l’ANC de Caldes d’Estrac, Mercč Loire, ha pres la paraula per llegir el manifest preparat des de la Taula per la Democrācia: “Les actuacions policials per desallotjar violentament els milers de persones que s’han aplegat en els col•legis de Catalunya i per requisar el material per a la votaciķ sķn absolutament inadmissibles i sķn una violaciķ dels drets civils i polítics i de la convivčncia de la societat catalana amb 900 persones ferides”

Concentraciķ 3 d'octubre 2017El manifest també mostrava solidaritat amb totes les víctimes i feia una crida a prendre els carrers perō sempre de forma pacífica.

Concentraciķ 3 d'octubre 2017A continuaciķ, la  coordinadora de l’ANC de Caldes d’Estrac, Teresa Barba, ha llegit un comunicat de l’ANC on s’exaltava la valentia de tots els ciutadans que diumenge van anar a votar i la determinaciķ de continuar les manifestacions de forma pacífica: “No ens hi tornarem. Només busquen excuses. Aguantarem. No els donarem la imatge que volen”

L’himne dels Segadors i els aplaudiments han finalitzat l’acte que ha aplegat a unes 200 persones.Llegir el manifest de Taula per la Democrācia [+]

Llegir el comunicat de l’ANC [+]

Informaciķ publicada el 3 d'octubre de 2017Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaįa de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05