Ajuntament de
Caldes d'Estrac
Avui a les 18h, la plaça de la Vila ha acollit una concentració de condemna a la violència exercida per part de les forces de seguretat de l´Estat Espanyol que ha aplegat unes 200 persones

Concentració 3 d'octubre 2017

Pocs minuts abans de les set de la tarda, la Plaça de la Vila s´ha omplert de gent que ha respost a la convocatòria de concentració realitzada des de la Taula per la Democràcia per mostrar el rebuig i condemnar la violència exercida per part de la policia espanyola en intentar impedir el referèndum de l’1 d’octubre. Entre els presents, representants del consistori municipal, tot i que no tots els regidors van poder ser-hi presents degut a que alguns d’ells havien assistit a concentracions com la de Mataró o Barcelona.

Concentració 3 d'octubre 2017

La secretària de l’ANC de Caldes d’Estrac, Mercè Loire, ha pres la paraula per llegir el manifest preparat des de la Taula per la Democràcia: “Les actuacions policials per desallotjar violentament els milers de persones que s’han aplegat en els col•legis de Catalunya i per requisar el material per a la votació són absolutament inadmissibles i són una violació dels drets civils i polítics i de la convivència de la societat catalana amb 900 persones ferides”

Concentració 3 d'octubre 2017El manifest també mostrava solidaritat amb totes les víctimes i feia una crida a prendre els carrers però sempre de forma pacífica.

Concentració 3 d'octubre 2017A continuació, la  coordinadora de l’ANC de Caldes d’Estrac, Teresa Barba, ha llegit un comunicat de l’ANC on s’exaltava la valentia de tots els ciutadans que diumenge van anar a votar i la determinació de continuar les manifestacions de forma pacífica: “No ens hi tornarem. Només busquen excuses. Aguantarem. No els donarem la imatge que volen”

L’himne dels Segadors i els aplaudiments han finalitzat l’acte que ha aplegat a unes 200 persones.Llegir el manifest de Taula per la Democràcia [+]

Llegir el comunicat de l’ANC [+]

Informació publicada el 3 d'octubre de 2017