Pancarta 01
Pancarta 07
Pancarta 08
Pancarta 02
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTíCIES
Homentatge a la gent gran de Caldes
Antònia López rep la medalla centenària

171013_medallacentenariaantoniaoviedo2Amb motiu del dia internacional de la vellesa, que va tenir lloc l'1 d'octubre, l'Ajuntament de Caldes va organitzar un acte-homentage per els avis i àvies de Caldes que viuen a les residències de Caldes el passat 13 d'octubre. 

El dia va començar amb l'entrega d'un ram de flors i la medalla centenària a Antònia López Oviedo a la residència per a gent gran Floridadorada. L'alcaldessa de Caldes, Rosa Pou, juntament amb primer tinent d'alcalde, Joan Baró, i la regidora de Serveis socials, Laura Aloy, van lliurar-li la medalla personalment a l'Antònia que celebrava el seu 102è aniversari envoltada de la seva familia i amics. 

Per la tarda, la festa es va traslladar a la residència per a gent gran de Bellavista on es va celebrar un berenar per tots els seus residents. Joan Gasull, guitarrista i cantant d'Arenys, va posar la nota musical a la vetllada. 

171013_residenciaBellavistafestaAmb aquest acte l'Ajuntament pretén reforçar els vincles entre el poble i els avis i àvies de Caldes que tenen dificultat per desplaçar-se i ser partíceps de la vida cultural de Caldes. Segons Pou, " amb aquest acte voliem apropar la vida cultura i social de Caldes a la gent gran amb mobilitat reduïda i fomentar els actes intergeneracionals del poble amb els avis i àvies que viu a les residències de Caldes". 

Informació publicada el 17 d'octubre de 2017Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05