Pancarta 07
Pancarta 02
Pancarta 01
Pancarta 08
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTíCIES
Se celebra la primera edició del festival "Tots som indígenes"
Caldes va acollir el passat 14 d'octubre la primera edició del Festival "Tots som indígenes"
171018_totssomindigenes1Amb l'objectiu d'unir cultures d'arreu del món i fer palès la diversitat genètica i cultural del nostre poble, el passat 14 d'octubre es va celebrar a l'esplanada de Can Muntanyà la primera edició de "Tots som indígenes".
Seguint la filosofia del festival, el dia va començar amb l'actuació del grup de música ALCUSCUS, un grup multicultural format per músics catalans, turcs, marroquins, grecs i veneçolans que tocaven música tradicional. Seguidament, Binod Katuwal, músic nepalí, va transportar a l'audiència a un estat de meditació gràcies a la seva la flauta Bansuri (instrument típic del Nepal) i el Didgeridoo (instrument originari d'Australia). Altres artistes com Óscar Cruz Trio, Son Jarocho, Ital Skol i l'Orquestrina Synerenca van ser també els encarregats de posar música durant la festa. 

171018_totssomindigenes2

Els assistents a l'acte van poder gaudir de saborosos plats típics de l'Uruguay.
L'associació Cultural Camí Ral 39 Verdura i Cultura, organitzadors de l'event, assegura que aquesta serà la primera de moltes edicions en les que esperen involucrar al poble de Caldes. 
Informació publicada el 18 d'octubre de 2017Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05