Pancarta 02
Pancarta 08
Pancarta 07
Pancarta 01
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTíCIES
Èxit en la inauguració de l´exposició "Palau mira a Picasso" tot i la forta pluja
La Fundació Palau obre les portes a material inèdit sobre l´artista malagueny Pablo Picasso

171019_inauguracioexpopalaumiraapicassoEl passat 19 d’octubre va tenir lloc a la Fundació Palau i Fabre la inauguració de l’exposició “Palau mira a Picasso”. La mostra, que compte amb material fotogràfic i documental inèdit fins el moment sobre l’artista malagueny, va ser molt ben rebuda pel públic assitent que va poder admirar també la pel·lícula de Fabre anomenada “Palau mira a Picasso”. 

David Salvà, regidor de Cultura de l’Ajuntament de Caldes, va obrir l’acte remarcant la importància d’un equipament cultural tan destacat com la Fundació Palau al poble de Caldes i va aprofitar la ocasió per felicitar la colaboració de la Fundació amb la casa Natal de Picasso. 

En la inauguració també van parlar Maria Choya, directora de la Fundació Palau, Mario Montañez, representant de la Fundació Museu Casa Natal de Picasso a Màlaga i el comissari de l’exposició Víctor Fernàndez que va explicar el contingut de l’exposició i va guiar als assitents per la mostra. Montañez va recalcar la bona entesa entre la Fundació Palau i la Casa Natal de Picasso a Màlaga tot i aventurant furutres colaboracions entre ambdues institucions.

Entre el públic de l’acte cal destacar la presència de Joan Baró, tinent d’alcalde de Caldetes i Joan Rangel, patró honorífic de la Fundació Palau.

L’exposició que es podrá visitar a la Fundació Palau de Caldes fins el 14 de gener té previst arribar a Can Serra, la seu de la Diputació de Barcelona, després viatjar al Centre Cultural de Blanquerna de Madrid i acabar el seu recorregut al Centre d’Estudis Catalans de la Sorbona de París.

Informació publicada el 23 d'octubre de 2017Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05