Ajuntament de
Caldes d'Estrac
La moció es va firmar per set vots a favor i dues abstencions

Amb set vots a favor (4 vots d'ERC i 3 del PdCat) i dues abstencions (del PSC), la sessió plenària extraordinària que va tenir lloc el 24 d'octubre ha aprovat la moció per aturar la suspensió de l'autonomia de Catalunya que vol posar en marxa el Govern Espanyol mitjançant l'article 155.

El grup del PSC va demanar votar els punts de la moció per separat per estar en desacord en el primer punt, en el que es manifesta el suport al Govern de Catalunya a fer efectiu el mandat popular de l'1 d'octubre, però si estaven a favor del segon i el tercer punt de la moció, en el que es condemna la violació dels drets fonamentals a Catalunya i s'insta al Govern Espanyol a aturar la suspensió de l'autonomia. Així, el PSC es va abstenir en la votació de la moció perquè l'article 122 del ROM (Reglament Orgànic Municipal) no permet votar els punts per separat.

Finalment, i amb la majoria de vots a favor, el Consistori de Caldes d'Estrac ha aprovat la moció per aturar la suspensió de l'autonomia de Catalunya amb l'objectiu de pressionar el Govern de l'Estat Espanyol perquè faci enrere la suspensió i per mostrar el complet desacord de l'Ajuntament amb aquest tipus d'accions.

Durant la sessió plenària extraordinària no va haver torns de precs ni preguntes. És per això que l'Ajuntament emplaça als ciutadans de Caldes a la propera sessió plenària, que tindrà lloc el proper dia 30 d'octubre a les 20.00 on, podran intervenir.

171024_mociopoeraturar155

171024_mociopoeraturar155

Fitxer: Mocio_ACM_AMI_aturar_article155.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 2
Mida: 300,09 kB

Informació publicada el 25 d'octubre de 2017