Pancarta 09
Pancarta 11
Pancarta 12
Pancarta 01
Pancarta 10
Pancarta 07
Pancarta 03
Pancarta 06
Pancarta 08
Pancarta 04
Pancarta 05
Pancarta 02
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTÍCIES
La cinquena ediciķ de Tapes i Música al Mercat Municipal omple la Riera amb delícies gastronōmiques
El mercat municipal amb el suport de l'ārea de promociķ econōmica estā treballant ja en la planificaciķ de les futures edicions del 2018

171028_nittapesmercat171028_nittapesmercat171028_nittapesmercatLa cinquena ediciķ de la Nit de tapes i música al Mercat Municipal ha tornat a ser un čxit de participaciķ entre els veīns i veīnes de Caldes i de municipis propers.

Un cop més els grans protagonistes de la vetllada van ser la música i la gastronomia. A les 20h el Mercat Municipal va obrir les portes amb una variada oferta de tapes a partir d'1 euro, mentre que alguns establiments de la Riera també van participar de la vetllada oferint els seus productes al carrer. El DJ. Jordi Roure va ser l'encarregat d'amenitzar la vetllada.


En total han estat 11 els comerįos que han col•laborat junts per portar endavant la iniciativa aconseguint el més important: donar a cončixer els seus productes: Can Piu Polleria, Carnisseria Anna Solā, Peixateria La Xarxa, Verdures Mercč, Can Zibra, La Cassoleta, La Quadra del Mar, Soletico, Can Serra, Tęte ā Tęte i La Bodegueta.


La Nit de Tapes i Música al Mercat Municipal és una aposta de l'Ārea de Promociķ Econōmica en col•laboraciķ amb el Mercat Municipal que ja ha arribat a la 5na ediciķ tornant a gaudir d’una gran popularitat, i assolint la fita d’impulsart el comerį i els productes dels restauradors de Caldes, i crear noves sinčrgies entre tots els participants. El mercat municipal amb el suport de la regidoria de Promociķ Econōmica ja estā treballant en la planificaciķ de les properes edicions de la nit de Tapes i Música del 2018.


Una vegada més, la iniciativa ha complert amb l'objectiu principal de promocionar el comerį local i de kilōmetre zero entre els veīns de Caldes i la comarca i també de donar a cončixer el producte fresc del mercat a aquells que, por motius laborals, no poden fer-hi la compra a diāri. En aquest sentit, es recorda que el mercat municipal disposa d'un servei a domicili.

Informaciķ publicada el 30 d'octubre de 2017Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaįa de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05