Pancarta 01
Pancarta 02
Pancarta 07
Pancarta 08
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTíCIES
El Consistori de Caldes demana l´alliberament dels Jordis i denúncia per unanimitat la violència del 1O
El ple ordinari aprova el protocol del Banc dels Aliments

171030_pleordinariDurant el ple ordinari que va tenir lloc ahir a la Sala Cultural de Caldes es va aprovar per sis vots a favor (ERC i PSC) i 4 abstencions (PdCat) la modiciació de l'impost sobre construccions, instal·lacions i obres per la qual es regularitza la situació i es canvia de règim d'autoliquidació a règim de liquidació. D'aquesta manera, la modificació estableix que qualsevol llicència urbanística haurà d'estar aprobada abans per tal de liquidar-la. 
Seguidament, es va passar a aprovar per sis vots a favor (ERC i PSC) i dues abstencions (PdCat) el protocol del Banc d'Aliments a partir del qual es pretén evitar el malbaratament d'aliments i supervisar el bon treball de voluntaris i entitats colaboradores.
En l'àrea de Serveis Urbans va quedar aprovada la modificació del reglament regulador del servei d'estacionament en la que s'afageix el Camí Ral i la zona dels Eucaliptus a la zona blava i la plaça Sant Antoni, Camí del mig i el Camí Nou a la zona verda.
Durant la part de control es va aprovar la moció per unanimitat en la que s'exigeix la llibertat immediata de Jordi Cuixart, president d'Òmnium, i Jordi Sánchez, president de l'Assemblea Nacional i en la que també es denuncia la vulneració dels drets dels catalans i es manifesta la persecució de les llibertats a Catalunya.
En aquest sentit, la moció que condemna la violència del diumenge 1 d'octubre (en el que van quedar ferides 1066 persones), demana la dimissió d'Enric Millo, delegat del Govern Español a Catalunya, com a responsable d'aquests actes i s'insta a les institucions de la Unió Europea perquè intervinguin en la mediació del conflicte va quedar aprovada en ple per 8 vots a favor (ERC i PdCAT) i dues abstencions (PSC) per no poder subscriure les paraules "non grata", referides a Millo, que s'inclouen en la moció.
Per últim, la moció presentada pel PSC que fa referència a la campanya de "No puc esperar" es va aprovar per unanimitat a la cambra. Amb l'aprovació d'aquesta moció s'engega una campanya dirigida a conscienciar al poble de Caldes, i ajuda en el mateix objectiu també a la comarca, sobre les malalties inflamatòries i intestinals, així com facilitar l'ús del bany de manera gratuïta a tots els malalts. Es per això que Joan Baró, regidor del PSC, demana la participació del poble de Caldes per tal que aquelles persones que disposin d'una tarjeta "no puc esperar" se'ls hi deixi usar el bany de manera gratuïta al poble.
Finalment, i durant el torn de precs i preguntes es va parlar sobre el safareig de Caldes i el seu futur ús i sobre la retirada de troncs al Parc Muntanyà i es va començar a valorar una futura intervenció per millorar l'àrea. Temes en el que l'Ajuntament de Caldes hi està treballant.

Informació publicada el 31 d'octubre de 2017Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05