Ajuntament de
Caldes d'Estrac
Laura Aloy ha llegit un manifest en el que es rebutja la judicialització de la política

171102_concentraciocontra155

Una trentena de persones es van concentrar el 2 de novembre, a les 12 del migdia, a la plaça de la vila de Caldes, davant de l’Ajuntament, per denunciar la posada en marxa del 155 per part del Govern Espanyol i la judicialització de la política el dia que els representants polítics del govern català, cessats per Rajoy, van ser emprasonats per la justícia espanyola.

Entre els concentrats a la plaça de la vila, hi havia Rosa Pou, alcaldessa de Caldes d'Estrac, el Primer Tinent d’alcalde Joan Baró (PSC), Laura Aloy, regidora d'Acció Social i Ocupació (ERC), treballadors de l'Ajuntament i ciutadans de Caldes.

Laura Aloy, regidora d'Acció Social i Ocupació ha llegit un manifest en el que es reclama el dret del poble català a l'autodeterminació i en el que es denuncia la persecució judicial "al nostres càrrecs públics escollits democràticament substituint-los per una minoria política espanyola que el poble de Catalunya no ha escollit". En la lectura del text també s'ha afirmat la defensa "de les nostres institucions" i el reconeixement de Carles Puigdemont com a únic President de la Generalitat.

Durant l'acte s'ha aprofitat per recordar els empresonats Jordi Cuixart i Jordi Sánchez.


Informació publicada el 2 de novembre de 2017