Ajuntament de
Caldes d'Estrac
Totes les novetats de handbol, patinatge i Aikido

HANDBOL

171029_alevihandbolFeliç estrena de l'aleví i bon empat del masculí a la Bonanova

La gran notícia del cap de setmana ha estat sens dubte l’entrada en competició del nou equip de l’Escola d’handbol Caldes d’Estrac, que entrena cada dimarts i dijous a l’Escola Sagrada Família de Caldes d’Estrac. Van jugar el seu primer partit a Montornès del Vallès, dins de la competició del CEVO. A més van acabar amb una gran alegria extra ja que el resultat, que era el menys important, va ser favorable al nostre equip.


2na Catalana Masculí: Salle Bonanova Atlètic 27-27 Llavaneres Caldes d'Estrac


El sènior de 2a Catalana es manté imbatut després del segon empat consecutiu a 27 gols en aquesta ocasió al Pavelló de La Salle Bonanova, davant d’un bon equip com és el Bonanova Atlètic filial del líder de Lliga Catalana.


1era Catalana Femenina: CE Tortosa 28-19 Llavaneres Caldes d'Estrac


El femení va perdre al camp del líder en un dels desplaçaments més llargs de la temporada. Tocarà refer-se la setmana vinent a casa contra l’Ascó/Móra.


4rta Catalana Masculí: Vic 33-23 Llavaneres Caldes d'Estrac Atlètic


L’Atlètic no va poder fer res davant el líder de 4a Catalana un equip que es va mostrar superior i que al descans ja dominava per 17-11.


2na Catalana juvenil Masculí: CH Sant Andreu 32-25 Llavaneres Caldes d'Estrac

El Juvenil va tenir opcions de sumar a Sant Andreu del Palomar, però les errades a la segona meitat van fer que els punts es quedessin a casa. A seguir!Animeu-vos a venir el proper cap de setmana als següents partits! L'entrada es gratuïta!


171104_partitshandbol

CASA (Pavelló Caldes d'Estrac)


Dissabte 16h: JUVENIL MASCULÍ - Salle Montcada

Dissabte 17:40h: SÈNIOR MASCULÍ - Pau Casals

Dissabte 19:30h: SÈNIOR ATLÈTIC - Martorell B

Dissabte 21h: SÈNIOR FEMENÍ - Ascó/Mora


FORA DE CASA


Dissabte 11:45h: Laietà Argentona - ALEVÍ ESCOLA CALDES D'ESTRACPATINATGE


171029_patinadoresCaldesPaula Martin aconsegueix una magnífica segona posició de podi i medalla de plata en categoria juvenil. Maria de la Fuente obté el tercer lloc i medalla de bronze en la categoria superior junior. Amb aquests bons resultats les nostres dues patinadores de Caldes tanquen la temporada oficial 2017. Moltes felicitats a les dues i a la seva entrenadora Laura Valcárcel, juntament amb tot l'equpi tècnic del club de Caldes d'Estrac.

AIKIDO

171104_aikidotrobadainfantilNo et perdis aquest 4 de novembre a les 10.30 la trobada infantil i juvenil de l'Associació d'Aikido de Catalunya amb nens i nenes de tota Catalunya a l'escola Sant Jordi de Sant Vicenç de Montalt. Organitza: AIKIDO ESTRAC

Informació publicada el 2 de novembre de 2017