Ajuntament de
Caldes d'Estrac
La competició va destacar per la qualitat dels participants i la bona organització

trofeupatinatgeMés d’un miler de persones van trepitjar el Pavelló Municipal de Caldes durant el cap de setmana del 18 i 19 de novembre, per participar o assistir com a espectadors al IX trofeu Vila de Caldes. El campionat va comptar amb clubs de tota Catalunya.

Enguany ha destacat l’excel•lent organització que ha dut a terme el Club de Patinatge Artístic de Caldes d’Estrac amb el suport de l’Ajuntament. Des del CPA Caldes d’Estrac es subratlla l’èxit rotund, tant de participació, com de públic que és una demostració del bon moment en el qual es troba el club.

Pel que fa als resultats esportius cal remarcar l'excel·lent paper de les patinadores del c.p.a Caldes d'Estrac aconseguint un total de 17 podis en categories que van desde minis fins a junior. Cal destacar les primeres posicions de: Carla Pinatelli en categoría Mini, Mariona Suárez en categoría iniciació B 

grans, Judit Perez en categoría iniciació B petits, Judit Mora iniciació A, Mónica Comajuan en debutants, Laia Molons en Benjamí, Paula Martin en Juvenil B i Mireia Planchart en junior.

trofeupatinatge

A part de la competició, el públic assistent també va poder gaudir d'una exhibició de la modalitat de Solo Dance de la mà de les patinadores, 

Paula Fontrodona, Lydia Bertran, Paula Falo i Marta Poch. Eduard Casals, president del Club de Patinatge de Caldes considera que aquesta trobada “és un referent a seguir”. 

Informació publicada el 24 de novembre de 2017