Pancarta 08
Pancarta 04
Pancarta 11
Pancarta 02
Pancarta 01
Pancarta 10
Pancarta 03
Pancarta 05
Pancarta 07
Pancarta 09
Pancarta 12
Pancarta 06
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTÍCIES
Čxit en la inauguraciķ de l'exposiciķ Terra-lab, Cambra Fluida
L'exposiciķ es podrā visitar fins el 4 de febrer a la Fundaciķ Palau

cambra_fluidaEl dissabte 18 de novembre es va inaugurar a la Fundaciķ Palau, de Caldes d'Estrac, la tercera exposiciķ de terra-lab.cat: LA CAMBRA FLUIDA, obra de l'equip integrat per Marta Dahķ, comissaria de fotografia, Blanca Viņas, fotōgrafa i Román Yņán, fotōgraf.

 

Terra Lab es un laboratori de creaciķ visual sobre el territori catalā que va guanyar el primer Premi Lluís Carulla, el 2015, per a l’estímul d’un projecte cultural, dotat amb 100.000 euros. Amb aquests diners i l’ajuda del departament de Cultura s’han produīt deu treballs en quč sempre han colˇlaborat dos artistes visuals i un creador d’altres āmbits, des de la música a la filosofia, amb el denominador comú d’haver nascut després del 1968. Aquest 2017 l’exposiciķ Cambra Fluida mostra els resultats públicament d’aquest projecte. 

En un any i mig, 30 autors visuals i culturals organitzats en 10 equips de treball han desenvolupat 10 projectes, associats a diferents conceptes i llocs repartits per tot el territori catalā, per tal d'actualitzar-ne l'imaginari. L’equip composat per Dahķ, Viņas i Yņan és un d’aquests equips que integren Terra-Lab. 

Durant la inauguraciķ van assistir una setentena de persones on van destacar els parlaments de l’alcadessa Rosa Pou, Maria Choya, directora de la Fundaciķ Palau i els tres participants de l’equip Cambra Fluida. L'exposiciķ es podrā visitar a la Fundaciķ Palau fins el 4 de febrer de 2018.

Informaciķ publicada el 27 de novembre de 2017Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaįa de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05