Pancarta 08
Pancarta 07
Pancarta 03
Pancarta 01
Pancarta 05
Pancarta 06
Pancarta 11
Pancarta 09
Pancarta 10
Pancarta 02
Pancarta 04
Pancarta 12
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTÍCIES
Unes 80 persones participen activament en la recuperaciķ del Parc de Can Muntanyā
Una esplčndida fideuada va servir per recuperar les forces després de l'intens treball dels voluntaris

arranjament_parc_muntanyaarranjament_parc_muntanyaAmb l'objectiu de continuar la tasca iniciada pels joves de Fent Camins, de recuperaciķ i arranjament del Parc de Can Muntanyā, una vuitantena de persones varen participar voluntāriament el passat diumenge 26 de novembre a la jornada popular organitzada per l’Ajuntament de Caldes. 

L’Āngels Fernández, mestra de Taller del programa formatiu ocupacional “Fent Camins”, va ser l’encarregada de coordinar les diferents brigades de persones que s’havien acostat al Parc voluntāriament per a colˇlaborar amb la recollida de llenya i restes vegetals. Restes que dificultaven el pas i el bon funcionament del Parc i que van ser resultat de la tala dels pins malalts de Tomicus ara fa uns mesos.

Sota les seves indicacions, els voluntaris, membres de la Brigada Municipal i veīns i veīnes de Caldes, es varen encarregar de la zona que se’ls havia assignat. La tasca principal va consistir en traslladar les restes vegetals al costat del camí principal del Parc per tal que posteriorment membres de la Brigada Municipal ho traslladessin amb el tractor a la part de dalt del Parc Muntanyā.

Allā, una altra petita brigada voluntāria s’encarregava de tallar amb serres mecāniques els troncs a mides aptes per a les llars de foc dels vilatans que, acabada la jornada, volguessin endur-se llenya a casa.

 

Després de la gran feinada feta pels voluntaris va caldre recuperar les forces. Una esplčndida fideuada,

cuinada per en Guillem Clemente de La Paella Viatgera, ens esperava a la Pčrgola del Parc

arranjament_parc_muntanya

L’olor ja feia estona que se sentia pel Parc. Un cop acabat el dinar tots els voluntaris van poder accedir amb els seus vehicles a la part de dalt del Parc per poder endur-se la llenya tallada i poder gaudir del Parc Muntanyā en tot el seu esplendor.

 

Des de l’Ajuntament de Caldes volem agrair especialment la colˇlaboraciķ desinteressada de totes les persones que van participar en aquesta jornada per poder recuperar el Parc Muntanyā. Després de la magnífica participaciķ ciutadana i el bon resultat de l'activitat, l'Ajuntament valora seguir fent accions d'aquest estil de cara el 2018.

Informaciķ publicada el 27 de novembre de 2017Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaįa de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05