Ajuntament de
Caldes d'Estrac
Una esplèndida fideuada va servir per recuperar les forces després de l'intens treball dels voluntaris

arranjament_parc_muntanyaarranjament_parc_muntanyaAmb l'objectiu de continuar la tasca iniciada pels joves de Fent Camins, de recuperació i arranjament del Parc de Can Muntanyà, una vuitantena de persones varen participar voluntàriament el passat diumenge 26 de novembre a la jornada popular organitzada per l’Ajuntament de Caldes. 

L’Àngels Fernández, mestra de Taller del programa formatiu ocupacional “Fent Camins”, va ser l’encarregada de coordinar les diferents brigades de persones que s’havien acostat al Parc voluntàriament per a col·laborar amb la recollida de llenya i restes vegetals. Restes que dificultaven el pas i el bon funcionament del Parc i que van ser resultat de la tala dels pins malalts de Tomicus ara fa uns mesos.

Sota les seves indicacions, els voluntaris, membres de la Brigada Municipal i veïns i veïnes de Caldes, es varen encarregar de la zona que se’ls havia assignat. La tasca principal va consistir en traslladar les restes vegetals al costat del camí principal del Parc per tal que posteriorment membres de la Brigada Municipal ho traslladessin amb el tractor a la part de dalt del Parc Muntanyà.

Allà, una altra petita brigada voluntària s’encarregava de tallar amb serres mecàniques els troncs a mides aptes per a les llars de foc dels vilatans que, acabada la jornada, volguessin endur-se llenya a casa.

 

Després de la gran feinada feta pels voluntaris va caldre recuperar les forces. Una esplèndida fideuada,

cuinada per en Guillem Clemente de La Paella Viatgera, ens esperava a la Pèrgola del Parc

arranjament_parc_muntanya

L’olor ja feia estona que se sentia pel Parc. Un cop acabat el dinar tots els voluntaris van poder accedir amb els seus vehicles a la part de dalt del Parc per poder endur-se la llenya tallada i poder gaudir del Parc Muntanyà en tot el seu esplendor.

 

Des de l’Ajuntament de Caldes volem agrair especialment la col·laboració desinteressada de totes les persones que van participar en aquesta jornada per poder recuperar el Parc Muntanyà. Després de la magnífica participació ciutadana i el bon resultat de l'activitat, l'Ajuntament valora seguir fent accions d'aquest estil de cara el 2018.

Informació publicada el 27 de novembre de 2017