Pancarta 04
Pancarta 12
Pancarta 09
Pancarta 01
Pancarta 11
Pancarta 02
Pancarta 10
Pancarta 07
Pancarta 08
Pancarta 03
Pancarta 05
Pancarta 06
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTÍCIES
El Consistori de Caldes aprova la licitaciķ de les concessions de dues parades del mercat municipal i la d'un mōdul del Parc Joan Maragall
El ple ordinari dķna compte de les modificacions del conveni colˇlectiu de Treballadors de l'Ajuntament

ple_ordinari

Abans de comenįar el ple, l'Alcaldessa de Caldes, Rosa Pou, els regidors d'ERC, PSC i del PdCAT i alguns veīns i veīnes de Caldes es van concentrar com cada dilluns a les 8 del vespre davant de l'Ajuntament per demanar l'alliberament dels presos polítics Jordi Cuixart, Jordi Sānchez i els consellers. Durant l'acte es va llegir la carta de la caldenca Gemma Vila adreįada als Jordis on es donava paraules d'ānim i suport als empresonats.
Durant el ple ordinari que va tenir lloc ahir a la Sala Cultural de Caldes es va aprovar per unanimitat el calendari de Plens Ordinaris del 2018. Després, es va passar a a donar compte de les modificacions del Conveni Colˇlectiu de Treballadors de l'Ajuntament en el que bāsicament es realitzen canvis en horaris i festius en aplicaciķ de la normativa vigent de mesures de conciliaciķ de la vida personal, familiar i laboral. També es va donar compte de la resoluciķ al procediment abreujat del recurs presentat per CESPA, Companyia Espanyola de Servicios Públicos contra l'Ajuntament de Caldes pel qual la companyia desisteix del recurs presentat davant la justicia i el procediment queda desastimat. Per últim es va donar compte de la renúncia del mōdul 9 del Parc de Joan Maragall per part del concessionari.
En l'ārea de Serveis Urban i Via Pública va quedar aprovada  per unanimitat l'aprovaciķ de la concessiķ demanial de l'ús privatiu de les parades i els seus magatzems número P-3/M3 i P-6/M6 del Mercat Municipal de Caldes. També va quedar aprovada per unanimitat la licitaciķ de la concessiķ de la parada número 3 de Parc Joan Maragall.
Durant la part de control es va aprovar per unanimitat la mociķ presentada per PSC-CP en favor de la millora de la condiciķ professional dels treballadors i treballadores del mķn de la cultura i les arts. En aquest sentit, el Consistori de Caldes manifesta la voluntat de vetllar per la bona contractaciķ dels artistes que treballin al poble.
Finalment, i durant el torn de precs i preguntes es va parlar sobre les accions que s'estan fent per arranjar el Parc Muntanyā i el bon funcionament de la línia verda en el que es recull les queixes i suggerčncies del poble de Caldes. De moment, i tal i com va fer constar Joan Barķ, regidor d'Urbanisme, moltes de les queixes tenen a veure amb l'incivisme i el malbaratament del mobiliari urbā i la falta d'enllumenat. El regidor del PdCat Josep Maria Casals va demanar a l'Alcadessa de l'Ajuntament Rosa Pou que no es retirčs l'estalada penjada a la faįana de l'Ajuntament fins que la junta electoral així ho demani. En aquest sentit, l'Alcadessa va dir que ho estudiaria.

Informaciķ publicada el 28 de novembre de 2017Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaįa de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05