Ajuntament de
Caldes d'Estrac
El ple ordinari dóna compte de les modificacions del conveni col·lectiu de Treballadors de l'Ajuntament

ple_ordinari

Abans de començar el ple, l'Alcaldessa de Caldes, Rosa Pou, els regidors d'ERC, PSC i del PdCAT i alguns veïns i veïnes de Caldes es van concentrar com cada dilluns a les 8 del vespre davant de l'Ajuntament per demanar l'alliberament dels presos polítics Jordi Cuixart, Jordi Sànchez i els consellers. Durant l'acte es va llegir la carta de la caldenca Gemma Vila adreçada als Jordis on es donava paraules d'ànim i suport als empresonats.
Durant el ple ordinari que va tenir lloc ahir a la Sala Cultural de Caldes es va aprovar per unanimitat el calendari de Plens Ordinaris del 2018. Després, es va passar a a donar compte de les modificacions del Conveni Col·lectiu de Treballadors de l'Ajuntament en el que bàsicament es realitzen canvis en horaris i festius en aplicació de la normativa vigent de mesures de conciliació de la vida personal, familiar i laboral. També es va donar compte de la resolució al procediment abreujat del recurs presentat per CESPA, Companyia Espanyola de Servicios Públicos contra l'Ajuntament de Caldes pel qual la companyia desisteix del recurs presentat davant la justicia i el procediment queda desastimat. Per últim es va donar compte de la renúncia del mòdul 9 del Parc de Joan Maragall per part del concessionari.
En l'àrea de Serveis Urban i Via Pública va quedar aprovada  per unanimitat l'aprovació de la concessió demanial de l'ús privatiu de les parades i els seus magatzems número P-3/M3 i P-6/M6 del Mercat Municipal de Caldes. També va quedar aprovada per unanimitat la licitació de la concessió de la parada número 3 de Parc Joan Maragall.
Durant la part de control es va aprovar per unanimitat la moció presentada per PSC-CP en favor de la millora de la condició professional dels treballadors i treballadores del món de la cultura i les arts. En aquest sentit, el Consistori de Caldes manifesta la voluntat de vetllar per la bona contractació dels artistes que treballin al poble.
Finalment, i durant el torn de precs i preguntes es va parlar sobre les accions que s'estan fent per arranjar el Parc Muntanyà i el bon funcionament de la línia verda en el que es recull les queixes i suggerències del poble de Caldes. De moment, i tal i com va fer constar Joan Baró, regidor d'Urbanisme, moltes de les queixes tenen a veure amb l'incivisme i el malbaratament del mobiliari urbà i la falta d'enllumenat. El regidor del PdCat Josep Maria Casals va demanar a l'Alcadessa de l'Ajuntament Rosa Pou que no es retirès l'estalada penjada a la façana de l'Ajuntament fins que la junta electoral així ho demani. En aquest sentit, l'Alcadessa va dir que ho estudiaria.

Informació publicada el 28 de novembre de 2017