Pancarta 03
Pancarta 10
Pancarta 02
Pancarta 05
Pancarta 01
Pancarta 04
Pancarta 08
Pancarta 12
Pancarta 11
Pancarta 07
Pancarta 09
Pancarta 06
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTÍCIES
L'Ajuntament edita el butlletí municipal d'octubre i novembre
L'Editorial

portada_octubrenovembreÉs temps de molta activitat en la política nacional, i tot i que l’activitat del consistori és principalment local, en aquesta edició hem volgut dedicar el tema del mes a una crònica de com els caldencs i caldenques estem vivint els aconteixaments que estan esdevenint envers el govern de Catalunya i alguns dels representants de la societat civil catalana. I això és en bona part degut a la gran implicació de la població de la nostra vila al referèndum de l’1 d’octubre, així com la participació en nombroses mobilitzacions. Sigui quina sigui la ideologia de cadascú, sembla que no deixa indiferent a pràcticament ningú i molts hi dediquem moltes hores ja sigui participant activament o en el nostres pensaments.  A més, la situació podria posar en risc la cohesió social, i això sí es un àmbit local en el que l’Ajuntament hi té responsabilitat i volem posar les eines que siguin necessàries. Aquestes poden anar des de compartir reflexions en diferents trobades favor de la democràcia on hi hem participat, a fer tot tipus d’accions per afavorir aquesta cohesió social que des de fa molt temps ja s’hi treballa, independentment del fet que pugui distanciar-nos en un moment donat. Qualsevol idea en aquest sentit per a donar un millor servei serà sempre benviguda.

També, des de govern seguim pensant que sigui quin sigui el model que cadascú defensi, sempre ha de prevaldre la voluntat de sumar, i així mirarem de continuar, pensant que tots hem de participar en la construcció del que decideixi la majoria. Com sabeu, aquest 21 de desembre tornem a tenir una important cita electoral. No volem deixar d’animar-vos a dipositar el vostre vot en qualsevol cita democràtica. Una bona participació és molt important per a legitimar els nostres representants.

Ja en l’àmbit més municipal, com és habitual, en aquest butlletí també trobareu el resum de les activitats i accions realitzades en les diferents àrres de l’Ajuntament en els darrers dos mesos, on volem destacar especialment les noves màquines instalades a la nostra platja per a fer gimnàs.

Estigueu a la guait de les properes activitats i en especial dels actes de  la Festa Major Petita de Caldetes, i que esperem tots amb candeletes!

revista_octubre_novembre

revista_octubre_novembre

Fitxer: Portada_250__xweb_.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 24
Mida: 37,25 MB

Fest-te subscriptor del butlletí municipal Portada.
Amb l’objectiu d’optimitzar recursos i millorar la distribució de la Revista Portada, l’Àrea  de Comunicació de l’Ajuntament de Caldes ha creat una llista de subscriptors. Les subscripcions són gratuïtes i ja es poden fer a través d'aquest formulari o a través de l’OAC (Plaça de la Vila s/n. Telf: 93 791 00 05 de dilluns a  divendres de 9h a 14h).

D’altra banda es recorda que el butlletí municipal es podrà continuar descarregant de forma gratuïta des del web municipal i també la podreu trobar en versió impresa a tots aquests punts:
Equipaments: OAC, Ajuntament 3a planta, Fundació Palau, Balneari Caldes d’Estrac, complex esportiu (pavelló), Espai Jove, Casal d’Avis i Mercat Municipal. Serveis: La Caixa, l’Estanc, Oficina de Correus i Farmàcia. Restaurants: Can Suñé, Marola, Can Manau, El Vellard, Pizzeria Estrac, El Taller, El Bistró, La Tasqueta i Voramar. Allotjaments: Hotel Colón, Hotel Dynamic, Romaní i Caldescans. Guinguetes: Sotavent, Solstici, Melé platja, La Quadra del Mar i Ostres quin raconet! Bars: El Niu, Tête-à-tête, El Porronet, Camí Ral 39 verdura i cultura, El Metru, Pà i Cafè, La Granja, La Cala i La Bodegueta. Botigues: M&J Perruqueria, Can Serra, Miscel•lània i Món sà.

Informació publicada l'1 de desembre de 2017Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05