Ajuntament de
Caldes d'Estrac
Demà dimecres, dia de la patrona de Caldes, es donarà per iniciada la Festa Major Petita amb actes i tallers de nadal per a la quitxalla, la missa solemne de Santa Llúcia i el concert de música clàssica

cartella_programa

Després de que el Club de Petanca celebrés la tradicional tirada del pernil, arriben els actes centrals de la Festa Major Petita. Demà dimecres 13 de desembre, dia de la patrona de Caldes (Mare de Déu del Remei), pel matí es donarà el tret oficial d’inici de les festes amb l'acte infantil Jugantots. El dia continuarà per la tarda amb el taller infantil de Nadal a la Fabriqueta (organitzat per l'associació Fletxa d'Or), al vespre amb la missa solemne de Santa Llúcia a la tarda i tot seguit, el concert de música clàssica amb l'Orquestra Titanium i el refrigeri de Festa Major al vespre. Cal destacar que aquest concert clàssic de Festa Major Petita es farà després que s'anul·lés per la forta pluja caiguda durant la Festa Major d'Estiu.

El divendres 15 de desembre a les 18:00h l'encesa de l'arbre de Nadal a la Plaça de la Vila donarà pas a la il·luminació de tots els carrers de Caldes per començar a crear l'atmosfera nadalenca i tot seguit hi haurà una xocolatada per tothom, on també es farà la venda de manualitats a càrrec dels alumnes de 6è de l'Escola Sagrada Família per al viatge de final de curs. A les 8 del vespre hi haurà el Concert de Nadal amb "The Sey Sisters. El color del Gospel: un cant a la llibertat" a la Sala Cultural.

El dissabte 16 de desembre al matí, a partir de les 11h, els infants estan convidats a la cursa popular Ironkids, que se celebrarà a la plaça de les Barques. Per la tarda, a la placeta de Sant Antoni es donarà inici al Correfoc organitzat per la Colla de Diables d'Estrac i per la nit a la Sala Cultural, els joves podran gaudir d'una nit de festa i gresca a càrrec del Consell de Joves de Caldes d'Estrac.

El diumenge 17 de desembre, els gegants seran els protagonistes, a partir de les 10h del matí faran la plantada, i a les 11:30h iniciaran el cercavila amb les colles convidades d'Aiguafreda, Balsareny, Calafell, Canet, Pallejà, Sant Andreu de Llavaneres i Sarrià amb un recorregut que començarà a l'esplanada de Can Muntanyà, i seguirà per la Riera, el Carreró, el Camí Ral, el carrer Sant Josep, el carrer Sant Pere i la Riera fins la Plaça de la Vila. Tot seguit, faran una ballada i el lliurament de records.

Des de l'Ajuntament de Caldes es vol destacar la implicació de totes les entitats que faran possible la Festa Major Petita d'enguany amb el seu esforç i il·lusió, i s'anima a tothom a participar i gaudir de les diferents activitats.

Consultar el programa [+]

Informació publicada l'11 de desembre de 2017