Ajuntament de
Caldes d'Estrac
El jutge Llarena manté en presó provisional els Jordis, Oriol Junqueras i Joaquim Forn i imposa una fiança de 100.000 euros a la resta

concentracio_171204

L'Alcaldessa de Caldes, Rosa Pou, regidors d'ERC i del PdCat i alguns veïns i veïnes de Caldes es van concentrar ahir a les 8 del vespre davant de l'Ajuntament per protestar contra la decisió del jutge Llarena de mantenir a la presó Jordi Cuixart, Jordi Sànchez, el Vicepresident Oriol Junqueras i el conseller d'Interior Joaquim Forn. Aquesta concentració es porta fent tots els dilluns a les 8 del vespre davant del Consistori desde l'empresonament de polítics per part de la justicia espanyola després de la celebració del referèndum. 

Durant l'acte es va llegir un manifest de l’ANC en el que es demana l’alliberament dels empresonats i en el que es recorda que aquest tipus d’actes vulneren les bases de la democràcia. Després es va llegir la lletra de Flama, una cançó del grup català Obrint Pas, en el que es fa una crida per la lluita d'un poble unit. L'acte va acabar amb el cant del Segadors.


Informació publicada el 5 de desembre de 2017