Pancarta 12
Pancarta 02
Pancarta 11
Pancarta 04
Pancarta 01
Pancarta 06
Pancarta 07
Pancarta 10
Pancarta 08
Pancarta 03
Pancarta 09
Pancarta 05
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTÍCIES
Es clausura el primer taller d'escriptura amb čxit de participaciķ i implicaciķ
Degut a la bona sinergia entre mestre i alumnes, es preveu una segona ediciķ per l'any vinent

171125_tallerescripturaEs clausura el primer taller d'escriptura per adults organitzat a Caldes amb čxit de participaciķ17 caldencs han deixat volar la imaginaciķ tot practicant l'art de l'escriptura en les sis sessions que ha durat aquest taller i que va finalitzar el passat novembre. La idea d'aquest curs és fomentar la participaciķ d'adults a la propera mostra literāria que se celebrarā a Caldes durant la primavera. "El curs ha estat una experičncia intensa i molt divertida. M'ha sorprčs la qualitat dels textos, el nivell de participaciķ i la implicaciķ de la gent", assegura Francesc Hernāndez, mestre del taller d'escriptura. 

Segons Fernāndez, tothom porta un autor, una histōria a dins que val la pena ser explicada. "Que cal intentar-ho. Escriure pot ser divertit i terapčutic, podem escriure pensant a fer una novelˇla o simplement recollint experičncies per deixar als nostres néts. Podem convertir en histōries allō que hem aprčs o donar forma de conte o poema les emocions. Hi ha mil possibilitats", explica el mestre.

Aquesta iniciativa literāria s'enmarca dins "Calderart", el Clicle d'Arts Escčniques i Culturals de Caldes. Es tracta d'un programa promogut per l'Ārea de cultura de l'Ajuntament amb la colˇlaboraciķ de la Biblioteca Can Milnas. Des de l'Ārea de cultura s'impulsa diferents propostes artístiques destinades a enriquir la cultura de Caldes com tallers de cant coral, activitats teatrals...


Tot i que no és segur, i degut a la bona sinergia entre mestre i alumnes, la directora de la Biblioteca Can Milans, Tamara Alfaro, assegura que s'intentarā repetir l'experičncia del taller l'any vinent. Així mateix, el mestre s'afageix al clam ja que "estaria molt bé repetir. L'alta participaciķ ha demostrat que hi ha interčs en l'escriptura en el poble, i hi ha nivell a Caldes."


Informaciķ publicada el 13 de desembre de 2017Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaįa de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05