Ajuntament de
Caldes d'Estrac
Degut a la bona sinergia entre mestre i alumnes, es preveu una segona edició per l'any vinent

171125_tallerescripturaEs clausura el primer taller d'escriptura per adults organitzat a Caldes amb èxit de participació17 caldencs han deixat volar la imaginació tot practicant l'art de l'escriptura en les sis sessions que ha durat aquest taller i que va finalitzar el passat novembre. La idea d'aquest curs és fomentar la participació d'adults a la propera mostra literària que se celebrarà a Caldes durant la primavera. "El curs ha estat una experiència intensa i molt divertida. M'ha sorprès la qualitat dels textos, el nivell de participació i la implicació de la gent", assegura Francesc Hernàndez, mestre del taller d'escriptura. 

Segons Fernàndez, tothom porta un autor, una història a dins que val la pena ser explicada. "Que cal intentar-ho. Escriure pot ser divertit i terapèutic, podem escriure pensant a fer una novel·la o simplement recollint experiències per deixar als nostres néts. Podem convertir en històries allò que hem après o donar forma de conte o poema les emocions. Hi ha mil possibilitats", explica el mestre.

Aquesta iniciativa literària s'enmarca dins "Calderart", el Clicle d'Arts Escèniques i Culturals de Caldes. Es tracta d'un programa promogut per l'Àrea de cultura de l'Ajuntament amb la col·laboració de la Biblioteca Can Milnas. Des de l'Àrea de cultura s'impulsa diferents propostes artístiques destinades a enriquir la cultura de Caldes com tallers de cant coral, activitats teatrals...


Tot i que no és segur, i degut a la bona sinergia entre mestre i alumnes, la directora de la Biblioteca Can Milans, Tamara Alfaro, assegura que s'intentarà repetir l'experiència del taller l'any vinent. Així mateix, el mestre s'afageix al clam ja que "estaria molt bé repetir. L'alta participació ha demostrat que hi ha interès en l'escriptura en el poble, i hi ha nivell a Caldes."


Informació publicada el 13 de desembre de 2017