Ajuntament de
Caldes d'Estrac
El CatÓleg ja ha estat editat dues vegades en el municipi de Llavaneres i compta amb una Ómplia participaciˇ del comerš

La Regidoria de Promociˇ Econ˛mica, Comerš i Turisme s'ha adherit, com a prova pilot, a executar conjuntament amb l’Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres el catÓleg del comerš  per tal de fer mÚs visible l'oferta comercial local i de proximitat durant la campanya de nadal.

El CatÓleg ja ha estat editat dues vegades en el municipi de Llavaneres i compta amb una Ómplia participaciˇ del comerš. Per aix˛, la Regidora de promociˇ econˇmica, comerš i turisme de Caldes tÚ la voluntat que, desprÚs d'aquesta prova pilot, el catÓleg tingui una major acollida entre els comeršos caldencs en futures edicions, i alhora esdevingui una eina que ajudi a dinamitzar i promocionar el comerš local.

Aquesta inciativa reb el suport de la Diputaciˇ de Barcelona en el marc del catÓleg de serveis del 2017 dins el programa d'estratŔgia del teixit comercial, en concret  el recurs d'accions de promociˇ comercial en cooperaciˇ entre altres Ajuntaments.

El CatÓleg es va comenšar a repartir el passat cap de setmana,i s'ha previst una tirada de 7.500 exemplars que es repartiran a totes les llars i comeršos participants de Caldes d'Estrac i Sant Andreu de LLavaneres.

Fullejant les pÓgines hi trobareu un munt de propostes, que estan a tocar de casa i que us poden servir per fer un bon regal o elaborar una elegant decoraciˇ de Nadal, a mÚs de variades opcions per menjar bÚ, per vestir-vos, per tenir cura de la vostra pell i el vostre cos, per fer esport, per parar la taula o estar a l’˙ltima en imatge i tecnologia.

cataleg_comerš_nadal

cataleg_comerš_nadal

Fitxer: cataleg_comerc_nadal_17.pdf

Format: Acrobat-PDF
PÓgines: 48
Mida: 19,34 MB

Informaciˇ publicada el 15 de desembre de 2017