Pancarta 10
Pancarta 06
Pancarta 03
Pancarta 08
Pancarta 12
Pancarta 09
Pancarta 05
Pancarta 01
Pancarta 02
Pancarta 04
Pancarta 11
Pancarta 07
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTÍCIES
Un Festival de Nadal amb Patinatge d'alta volada
El passat divendres 22 de desembre va tenir lloc el Festival de Nadal del Club de Patinatge de Caldes d'Estrac.

Foto_festival_patinatgeL’acte va arrancar amb una gran obertura per part dels i les patinadores del Club de Patinatge de Caldes. Tot seguit, durant la primera part del Festival es van succeir les actuacions de les patinadores de Solo Dance, el grup d'extraescolars (Pollets), Xou iniciaciķ (Sķc com sķc) i també de la patinadora convidada Carla Méndez del Club de Patinatge de Santa Eulālia de Ronįana.
Durant la segona part, va ser el torn del grup iniciaciķ D (pingüins), iniciaciķ C, B i A (lloros) i el grup convidat de Sta. Eulālia de Ronįana. Per finalitzar la patinadora mundialista de Caldes, Carla Escrich, va realitzar la mateixa coreografia que va portar el passat 2017 a la competiciķ Mundial de Nanjing. Després el grup de Xou Petit va presentar el ball que portaran aquest gener al campionat de Barcelona.

Un cop acabades les actuacions, l’Alcaldesa Rosa Pou i el Regidor d'esports David Salvā van lliurar un obsequi a Carla Escrich, com a reconeixement pels mčrits assolits en aquest 2017.

El Club de Patintage de Caldes també van fer entrega d'un seguit de plaques als diferents tčcnics. Tot plegat una gran festa per els i les patinadores i els allí presents que van gaudir de tot un espectacle.

Informaciķ publicada el 4 de gener de 2018Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaįa de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05