Ajuntament de
Caldes d'Estrac
El passat divendres 22 de desembre va tenir lloc el Festival de Nadal del Club de Patinatge de Caldes d'Estrac.

Foto_festival_patinatgeL’acte va arrancar amb una gran obertura per part dels i les patinadores del Club de Patinatge de Caldes. Tot seguit, durant la primera part del Festival es van succeir les actuacions de les patinadores de Solo Dance, el grup d'extraescolars (Pollets), Xou iniciació (Sóc com sóc) i també de la patinadora convidada Carla Méndez del Club de Patinatge de Santa Eulàlia de Ronçana.
Durant la segona part, va ser el torn del grup iniciació D (pingüins), iniciació C, B i A (lloros) i el grup convidat de Sta. Eulàlia de Ronçana. Per finalitzar la patinadora mundialista de Caldes, Carla Escrich, va realitzar la mateixa coreografia que va portar el passat 2017 a la competició Mundial de Nanjing. Després el grup de Xou Petit va presentar el ball que portaran aquest gener al campionat de Barcelona.

Un cop acabades les actuacions, l’Alcaldesa Rosa Pou i el Regidor d'esports David Salvà van lliurar un obsequi a Carla Escrich, com a reconeixement pels mèrits assolits en aquest 2017.

El Club de Patintage de Caldes també van fer entrega d'un seguit de plaques als diferents tècnics. Tot plegat una gran festa per els i les patinadores i els allí presents que van gaudir de tot un espectacle.

Informació publicada el 4 de gener de 2018