Pancarta 10
Pancarta 04
Pancarta 08
Pancarta 11
Pancarta 06
Pancarta 01
Pancarta 03
Pancarta 09
Pancarta 02
Pancarta 05
Pancarta 12
Pancarta 07
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTÍCIES
Finalitza el termini d´actuacions gratuītes per les possibles afectacions ocasionades als usuaris de la TDT pels nodķs 4g en la banda 800 mhz
Tot i finalitzat el termini previst de sis mesos, s'allarga fins al 31 de gener la possibilitat de solˇlicitar les actuacions gratuītes per reparar afectacions al servei de TDT

Tal i com s' ha anat informant des de l'inici de la prestaciķ en el municipi, el servei de telefonia mōbil de 4a Generaciķ (4G a la banda de 800 MHz) pot produīr afectacions en la recepciķ de la televisiķ digital terrestre (TDT). 

 

Per tal de resoldre aquestes afectacions i garantitzar que la posada en funcionament d'estacions base de telefonia mōbil no afecta la TDT, l'entitat LLEGA800 estā realitzant les accions tčcniques necessāries pels usuaris de TDT. Aquestes actuacions sķn gratuītes pels ciutadans afectats.

 

Segons l'Ordre Ministerial que regula aquest procés, el termini, per solˇlicitar les accions en cas d'afectaciķ a la TDT, és de sis mesos des de la data de posada en servei de les estacions de telefonia mōbil.

 

Tot i que aquest termini de 6 mesos ha expirat, s’informa que els usuaris de TDT amb problemes per rebre la senyal podrān  solˇlicitar les actuacions pertinents fins al 31 de gener.

En un futur, es podrien encendre noves estacions base de mōbil al municipi, a la banda de 800 MHz, si així ho consideren necessari els operadors per millorar aquest servei. En tal cas, es tornaria a informar a la ciutadania tot obrint un nou període de sis mesos des de la data d'implantaciķ per fer les queixes necessāries.

 

En cas de qualsevol dubte podeu trucar  al telčfon gratuīt  de l'Oficina Tčcnica dels municipis de LLEGA800, 900 831 902, on es facilitarā tota la informaciķ referent a les possibles afectacions ocasionades per estacions base de telefonia mōbil en el municipi o en municipis colindants.

 

També es comunica que per tal de ser atesos en el Centre d'Atenciķ a l'Usuari i poder  resoldre incidčncies, hauran de trucar al telčfon gratuīt 900 833 999. 

Informaciķ publicada el 16 de gener de 2018Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaįa de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05