Ajuntament de
Caldes d'Estrac
Tot i finalitzat el termini previst de sis mesos, s'allarga fins al 31 de gener la possibilitat de solĚlicitar les actuacions gratu´tes per reparar afectacions al servei de TDT

Tal i com s' ha anat informant des de l'inici de la prestaciˇ en el municipi, el servei de telefonia m˛bil de 4a Generaciˇ (4G a la banda de 800 MHz) pot produ´r afectacions en la recepciˇ de la televisiˇ digital terrestre (TDT). 

 

Per tal de resoldre aquestes afectacions i garantitzar que la posada en funcionament d'estacions base de telefonia m˛bil no afecta la TDT, l'entitat LLEGA800 estÓ realitzant les accions tŔcniques necessÓries pels usuaris de TDT. Aquestes actuacions sˇn gratu´tes pels ciutadans afectats.

 

Segons l'Ordre Ministerial que regula aquest procÚs, el termini, per solĚlicitar les accions en cas d'afectaciˇ a la TDT, Ús de sis mesos des de la data de posada en servei de les estacions de telefonia m˛bil.

 

Tot i que aquest termini de 6 mesos ha expirat, s’informa que els usuaris de TDT amb problemes per rebre la senyal podrÓn  solĚlicitar les actuacions pertinents fins al 31 de gener.

En un futur, es podrien encendre noves estacions base de m˛bil al municipi, a la banda de 800 MHz, si aixÝ ho consideren necessari els operadors per millorar aquest servei. En tal cas, es tornaria a informar a la ciutadania tot obrint un nou perÝode de sis mesos des de la data d'implantaciˇ per fer les queixes necessÓries.

 

En cas de qualsevol dubte podeu trucar  al telŔfon gratu´t  de l'Oficina TŔcnica dels municipis de LLEGA800, 900 831 902, on es facilitarÓ tota la informaciˇ referent a les possibles afectacions ocasionades per estacions base de telefonia m˛bil en el municipi o en municipis colindants.

 

TambÚ es comunica que per tal de ser atesos en el Centre d'Atenciˇ a l'Usuari i poder  resoldre incidŔncies, hauran de trucar al telŔfon gratu´t 900 833 999. 

Informaciˇ publicada el 16 de gener de 2018