Pancarta 06
Pancarta 09
Pancarta 08
Pancarta 10
Pancarta 07
Pancarta 04
Pancarta 05
Pancarta 11
Pancarta 03
Pancarta 01
Pancarta 02
Pancarta 12
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTÍCIES
L'Ajuntament edita el butlletí municipal de Gener i febrer
L'Editorial

Portada251De la festa major petita i les festes de Nadal i Reis ja només ens queden els molt bons recòrds i instantànies que ens han deixat. Algunes d’aquestes últimes les volem compartir amb vosaltres en aquest butlletí.  No podem deixar d’agraïr a tots els participants  de la Festa Major de Santa Llúcia, i també molt especialment als col.laboradors que van fer possible una innovidable cavalcada de Reis que vam poder disfrutar grans i petits.

Se’ns presenta l’últim any complet d’aquest mandat, i des de l’equip de govern posarem tots els esforços per que sigui el més fructifer possible. Sabem que no ho tindrem fàcil i són molts els reptes que tenim per davant. 

El passat  11 de desembre vam aprobar en ple el pressupost per al 2018. Volem presentar-vos-el en aquesta edició. Hem anat millorant les finances de l’Ajuntament, però encara hem de dedicar molts esforços per al pagament dels heredats crèdits a llarg termini (concretament seran 587.000 eur. al 2018). D’altra banda, aquest any disminuirem els ingressos per l’IBI tal i com ens vam comprometre l’any passat quan vam tenir una pujada indessitjada d’aquest. Així, la reducció del rebut de l’IBI d’enguany serà del 5,2% respecte al 2017. En quant a inversions, volem destacar la previsió de finalització de les obres a l’Escola Sagrada Família, arranjaments en la instal·lació del pavelló municipal i obres de millora a l’Escola bressol. D’altres inversions i despeses dependran de si tenim o no uns ingressos extraordinaris als que anem al darreraen, i en trobareu tots els detalls en les properes pàgines.

D’entre moltes d’altres notícies, volem destacar aquí la importància de que tots plegats  millorem en la recollida selectiva i el reciclatge, per al medi ambient i els beneficis econòmics que ens comporta a l’ajuntament, i que ens acaba afectant a la butxaca de tots els vilatans. Us explicarem detalls i estadístiques sobre la gestió de residus a Caldes.

També, d’entre moltes activitats que hi haurà les properes setmanes, us animem especialmente a participar a la rua de Carnaval i el concurs de disfresses i carrosses el dia 10 de febrer, i si no ho heu fet ja, que us afanyeu a fer el vostre curt per la nova edició del concurs Videopèsols del 3 de març, i que dóna el tret de sortida de la 24ª Pesolada a la nostra vila.

Us dessitjem a tots un Feliç i pròsper 2018!

Descarregar el butlletí municipal Portada:

Portada251

Portada251

Fitxer: Portada_251__xweb_.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 24
Mida: 2,53 MB

Fest-te subscriptor del butlletí municipal Portada [+]

Amb l’objectiu d’optimitzar recursos i millorar la distribució de la Revista Portada, l’Àrea  de Comunicació de l’Ajuntament de Caldes ha creat una llista de subscriptors. Les subscripcions són gratuïtes i ja es poden fer a través d'aquest formulari o a través de l’OAC (Plaça de la Vila s/n. Telf: 93 791 00 05 de dilluns a  divendres de 9h a 14h).

D’altra banda es recorda que el butlletí municipal es podrà continuar descarregant de forma gratuïta des del web municipal i també la podreu trobar en versió impresa a tots aquests punts:
Equipaments: OAC, Ajuntament 3a planta, Fundació Palau, Balneari Caldes d’Estrac, complex esportiu (pavelló), Espai Jove, Casal d’Avis i Mercat Municipal. Serveis: La Caixa, l’Estanc, Oficina de Correus i Farmàcia. Restaurants: Can Suñé, Marola, Can Manau, El Vellard, Pizzeria Estrac, El Taller, El Bistró, La Tasqueta i Voramar. Allotjaments: Hotel Colón, Hotel Dynamic, Romaní i Caldescans. Guinguetes: Sotavent, Solstici, Melé platja, La Quadra del Mar i Ostres quin raconet! Bars: El Niu, Tête-à-tête, El Porronet, Camí Ral 39 verdura i cultura, El Metru, Pà i Cafè, La Granja, La Cala i La Bodegueta. Botigues: M&J Perruqueria, Can Serra, Miscel•lània i Món sà.

Informació publicada l'1 de febrer de 2018Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05