Ajuntament de
Caldes d'Estrac

Portada251De la festa major petita i les festes de Nadal i Reis ja només ens queden els molt bons recòrds i instantànies que ens han deixat. Algunes d’aquestes últimes les volem compartir amb vosaltres en aquest butlletí.  No podem deixar d’agraïr a tots els participants  de la Festa Major de Santa Llúcia, i també molt especialment als col.laboradors que van fer possible una innovidable cavalcada de Reis que vam poder disfrutar grans i petits.

Se’ns presenta l’últim any complet d’aquest mandat, i des de l’equip de govern posarem tots els esforços per que sigui el més fructifer possible. Sabem que no ho tindrem fàcil i són molts els reptes que tenim per davant. 

El passat  11 de desembre vam aprobar en ple el pressupost per al 2018. Volem presentar-vos-el en aquesta edició. Hem anat millorant les finances de l’Ajuntament, però encara hem de dedicar molts esforços per al pagament dels heredats crèdits a llarg termini (concretament seran 587.000 eur. al 2018). D’altra banda, aquest any disminuirem els ingressos per l’IBI tal i com ens vam comprometre l’any passat quan vam tenir una pujada indessitjada d’aquest. Així, la reducció del rebut de l’IBI d’enguany serà del 5,2% respecte al 2017. En quant a inversions, volem destacar la previsió de finalització de les obres a l’Escola Sagrada Família, arranjaments en la instal·lació del pavelló municipal i obres de millora a l’Escola bressol. D’altres inversions i despeses dependran de si tenim o no uns ingressos extraordinaris als que anem al darreraen, i en trobareu tots els detalls en les properes pàgines.

D’entre moltes d’altres notícies, volem destacar aquí la importància de que tots plegats  millorem en la recollida selectiva i el reciclatge, per al medi ambient i els beneficis econòmics que ens comporta a l’ajuntament, i que ens acaba afectant a la butxaca de tots els vilatans. Us explicarem detalls i estadístiques sobre la gestió de residus a Caldes.

També, d’entre moltes activitats que hi haurà les properes setmanes, us animem especialmente a participar a la rua de Carnaval i el concurs de disfresses i carrosses el dia 10 de febrer, i si no ho heu fet ja, que us afanyeu a fer el vostre curt per la nova edició del concurs Videopèsols del 3 de març, i que dóna el tret de sortida de la 24ª Pesolada a la nostra vila.

Us dessitjem a tots un Feliç i pròsper 2018!

Descarregar el butlletí municipal Portada:

Portada251

Portada251

Fitxer: Portada_251__xweb_.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 24
Mida: 2,53 MB

Fest-te subscriptor del butlletí municipal Portada [+]

Amb l’objectiu d’optimitzar recursos i millorar la distribució de la Revista Portada, l’Àrea  de Comunicació de l’Ajuntament de Caldes ha creat una llista de subscriptors. Les subscripcions són gratuïtes i ja es poden fer a través d'aquest formulari o a través de l’OAC (Plaça de la Vila s/n. Telf: 93 791 00 05 de dilluns a  divendres de 9h a 14h).

D’altra banda es recorda que el butlletí municipal es podrà continuar descarregant de forma gratuïta des del web municipal i també la podreu trobar en versió impresa a tots aquests punts:
Equipaments: OAC, Ajuntament 3a planta, Fundació Palau, Balneari Caldes d’Estrac, complex esportiu (pavelló), Espai Jove, Casal d’Avis i Mercat Municipal. Serveis: La Caixa, l’Estanc, Oficina de Correus i Farmàcia. Restaurants: Can Suñé, Marola, Can Manau, El Vellard, Pizzeria Estrac, El Taller, El Bistró, La Tasqueta i Voramar. Allotjaments: Hotel Colón, Hotel Dynamic, Romaní i Caldescans. Guinguetes: Sotavent, Solstici, Melé platja, La Quadra del Mar i Ostres quin raconet! Bars: El Niu, Tête-à-tête, El Porronet, Camí Ral 39 verdura i cultura, El Metru, Pà i Cafè, La Granja, La Cala i La Bodegueta. Botigues: M&J Perruqueria, Can Serra, Miscel•lània i Món sà.

Informació publicada l'1 de febrer de 2018