Ajuntament de
Caldes d'Estrac
Sigues original i emporta´t un premi de fins a 150 euros

cartell_carnestoltes_2018Amants del carnestoltes, l’antifaç i les comparses: aquest any tornem a convocar-vos per participar en el Concurs de disfresses i comparses del 2018 que es celebrarà el proper 10 de febrer.

Des de l'Àrea de Cultura i Joventut volem que aquest any el concurs estigui ple d'originalitat, creativitat i animació i un cop més premiarem les comparses i disfresses més destacades dins de cinc categories diferents.

La millor comparsa rebrà un premi de 150 euros, la millor carrossa serà premiada amb 150 euros (implica portar vehicle camió/plataforma remolc o cotxe decorat) , la millor comparsa infantil guanyarà 150 euros, la millor disfressa individual obtindrà un sopar per a 2 persones, i la millor disfressa individual infantil (5 -18 anys) serà obsequiada amb un berenar per a 4 persones.

Les persones que vulguin participar al concurs i optar als premis de les categories han de formalitzar la seva inscripció mitjançant el correu electrònic a cultura@caldetes.cat o omplint aquest formulari

També podran fer arribar amb format pendrive o CD (indicant número de pista) la música per a la coreografia a les oficines de l’Ajuntament o de l’OAC
La data límit per formalitzar la inscripció en aquestes categories és el divendres 9 de febrer.

Consultar les bases [+]

Inscriu-te [+]

Informació publicada el 2 de febrer de 2018